<

Міненергетики почало фінансування 10-ї шахти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:38 | 25.05.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Міністерство енергетики та вугільної промисловості розпочало фінансування будівництва шахти № 10 у Нововолинську. Про це йшлося 25 травня під час оперативної наради у Волинській облдержадміністрації.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик розповів про результати поїздки до Міністерства енергетики та вугільної промисловості . Так, у Києві вже затвердили титул до проекту будівництва шахти № 10 і в п’ятницю вже розпочалося фінансування, – повідомляє видання VIP.

Перше фінансове надходження становить 25 мільйонів гривень. 12,4 мільйона гривень вже надійшли на картки шахтарів для погашення боргів із заробітної плати. Загалом цього року передбачено отримати 200 мільйонів на добудову шахти № 10. У Міненерго запевнили, що переглядатимуть цю суму і за необхідності фінансування збільшать.

Гунчик наголосив на важливості ефективного і своєчасного освоєння цих коштів. Він закликав громадські організації, трудові колективи, керівництво міста забезпечили координацію дій і контролювати використання грошей і хід робіт на шахті. «Це один із найважливіших інвестиційних об’єктів», – підкреслив він.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер