<

Міліція розповіла про збільшення випадків крадіжок у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:49 | 17.02.2015 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Останнім часом збільшилася кількість крадіжок з приватних будинків та квартир. Зазвичай квартирні злодії «працюють» у ранковий і денний час, тоді, коли власники помешкань і їхні рідні перебувають на роботі, навчанні чи за межами міста. Найчастіше до чужих осель злодії проникають через відчинені вікна та кватирки. Тому будьте обачними, йдучи з дому не забувайте зачиняти кватирки та вікна.

Також почастішали випадки крадіжок з автомобілів та самих транспортних засобів. Насамперед спритників цікавлять сумки, барсетки, телефони, планшети та інші цінні речі залишені в салоні. При цьому найчастіше крадіжки відбуваються у дворах, де власники залишають автомобілі на ніч, або ж на стоянках поблизу супермаркетів, на автозаправках. Шановні громадяни не залишайте особисті дорогі речі в салоні автомобіля та самий транспортний засіб у невстановлених для його зберігання місцях (на неосвітлених вулицях та дворах будинків, узбіччях доріг, тощо). Будьте уважні – це головна передумова вашої безпеки!

Якщо ви стали жертвою злодія або ж свідком скоєння правопорушення – терміново повідомте про це Нововолинський міський відділ міліції за телефоном «102» або 3-30-59.

Також з метою недопущення крадіжок з приватних будинків, квартир, магазинів та інших приміщень Ви можете звернутися до Нововолинського міжрайонного відділу Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області за адресою: м. Нововолинськ, вулиця Піонерська, 19 та за телефоном 3-06-59, та встановити засоби охоронної сигналізації приміщень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця