<

Мешканців Нововолинська запрошують на засідання депутатської комісії з контролю за діяльністю підприємства «Пан Курчак»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:43 | 6.02.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

8-го лютого о 10:00 в приміщенні виконавчого комітету Нововолинської міської ради (205 кабінет) відбудеться засідання тимчасової робочої комісії по контролю за дотриманням діяльності ТзОВ «Птахокомплекс «Губин». Громадськість запрошують до обговорення. На зустріч покличуть і директора підприємства.

22-го грудня 2017 року на сесії Нововолинської міськради прийнято рішення взяти до відома запит депутата міської ради Віктора Марчака щодо виробничої діяльності ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» та створити тимчасову  робочу депутатську комісію по контролю  за дотриманням норм екологічної безпеки та охорони навколишнього природного середовища промисловими підприємствами міста. До тимчасової депутатської комісії увійшли, окрім голови Марчака, Богдан Бадзюнь, Сергій Бінецький, Василь Гура, Микола Карпач, Магомед Магомаєв, Віктор Ромашевський та Руслан Соловйов.

Цим же рішенням підприємство «Пан Курчак» до 1-го лютого 2018-го року зобов’язали ліквідувати дефекти або порушення технологічного режиму  виробництва, що приводять до поширення неприємного запаху. А також забезпечити роботу, а у разі відсутності, встановити очисне обладнання для знешкодження викидів з неприємним запахом та вивезення відходів виробництва на спеціалізовані підприємства, не допускаючи їх захоронення у невстановлених для цього місцях.

Засідання робочої депутатської комісії скликається з приводу публікації про намір  ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин у Нововолинську.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця