<

Мешканцю Нововолинська, який пограбував жінку та збував нарковмісні речовини, «світить» до десяти років в’язниці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:18 | 12.11.2019 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Судитимуть 30-річного мешканця Нововолинська, який ще у липні 2019 року на Шахтарському мікрорайоні вирвав у жінки сумочку, а згодом, під час санкціонованого обшуку, у нього вилучили згортки з нарковмісними речовинами. За ці злочини чоловіка загрожує до 10-ти років в’язниці.

Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури затвердив та скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 30-річним мешканцем Нововолинська грабежу й неодноразового незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту наркотичних засобів і психотропних речовин, – інформує пресслужба прокуратури Волині.

Двічі до цього уже судимий чоловік, щодо якого у суді розглядається кримінальне провадження про вчинення ним ще й крадіжок, уночі 7-го липня 2019 року на мікрорайоні Шахтарському в Нововолинську вирвав із рук перехожої сумку з грішми, телефоном і документами, спричинивши потерпілій матеріальну шкоду на загальну суму 3540 гривень.

Упродовж липня-вересня 2019 року він тричі збував громадянам таблетки із вмістом бупренорфіну. Такі ж таблетки, а також згортки з амфетаміном та метамфетаміном вилучили правоохоронці під час санкціонованого обшуку в оселі чоловіка 09 вересня 2019 року. Нововолинця обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 186 та ч.ч. 1,2 ст. 307 КК України, й невдовзі він постане перед судом.

Зауважимо, що за скоєння таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до 10 років позбавлення волі.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер