<

Власник не в курсі, люди бунтують – біля ринку в Нововолинську розпочали будівельні роботи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:48 | 16.05.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарів 9

16-го травня мешканці вулиці Дорогиничівської в Нововолинську звернулися до журналістів інтернет-видання. Люди повідомили, що через будівництво на бульварі Шевченка біля центрального ринку важка техніка, що їздить дорогою повз їхні будинки, руйнує дорогу на вулиці.

На місці з’ясували, що люди звернулися до міської влади з проханням зупинити будівництво. Розповіли, що щебінь возять їхньою вулицею до колишнього ЖЕКу №1, важка техніка, що їздить до місця робіт, руйнує асфальт, який поклали в 2018 році. Дорога йде з траси по Луцькій і на їхню думку ця вуличка не передбачена для такого руху. Говорять, що нещодавно проклали за власний рахунок каналізацію та бояться як вплине рух великогабаритного транспорту.

Які саме ведуть роботи біля центрального ринку мешканці прилеглої вулиці не знають. Їм вдалося з’ясувати, що буде прокладена дорога.

На місце приїхав власник земельної ділянки, на якій також йдуть роботи. Він показав план забудови, межі ділянки, що у його власності. Говорить, що планує звести невеличкий торговельний центр. Навколо має бути об’їзна дорога (земля там вже не його, – ред). Та те, що риють землю і на його території та з якою метою він не в курсі.

На місці також вели ремонтні роботи працівники “Укртелекому”. Коли на ділянці зрізали дерева, пошкодили кабель.

Про думку мешканців та власника земельної ділянки – дивіться у відео зі стріма.

Читайте також: «Перепрошуємо за незручності, це ненадовго»: Біля центрального ринку в Нововолинську роблять парковку

Фото з місця будівельних робіт та з вулиці Дорогиничівської.




коментарів: 9
  1. Люди місцеві молодці, турбуються про свій район. А більшості ми всі мовчимо ,бо скрізь все схвалено.

  2. Можливо Сапожніков знає що будується в місті, раз власник ділянки не в курсі.

  3. Власник ділянки не вкурсі що на його ділянці в центрі міста роблять стоянку?Шось мало віриться…Я можу взяти бульдозер і рівняти будьяку ділянку собі під гараж в міському парку?

    • Бояришнікам-ніззя! А “хитрозробленим” – можна! Цікаво, а як ця земелька була прихватизована? В центрі міста… Тихенько… Ну точно це не якийсь шахтар.

  4. Люди хочуть великі зарплати, пенсії, низькі ціни…))) А самі виходять проти нового будівництва, розвитку…

  5. Як це ні про що? Люди боряться за те, щоб важка спецтехніка не їздила по їхній вулиці і не руйнувала дорогу за яку самі ж заплатили. А те що вони будують, то хай собі будують, ніхто не проти…

  6. Ну звичайно! Навіщо парковка???!!! Напевне жителям вказаних вулиць дуже комфортно в базарні дні,коли ніде подітись ні машинам ні людям

  7. Не розумію ,якщо з Луцька будматеріали підвозять-чому одразу зі сторони базару не відвантажується той щебінь? До чого тут 1й жек?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця