<

Мешканці Нововолинська боргують за тепло майже 37 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:09 | 1.05.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3
/ коментарів 6

Станом на 28-ме квітня 2020 року заборгованість споживачів за теплову енергію перед КП «Нововолинськтеплокомуненерго» становить майже  37 мільйонів гривень.

Про це стало відомо 30-го квітня під час наради у керівництва облдержадміністрації за участю фахівців управління житлово-комунального господарства,  газо- та електропостачальних підприємств області. У режимі відеоселектору розглянули підсумки опалювального сезону 2019-2020 років та підготовку господарства області до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років, – інформують на сайті Нововолинської міської ради.

У Нововолинську теплову енергію для населення виробляли 11 котелень, в тому числі 6 – на природному газі КП «Нововолинськтеплокомуненерго», 4 котельні працювали на щипі ТзОВ «Теплопостач», а одна – на вугіллі ВП «Волиньвантажтранс».

Зазначають, що від початку опалювального сезону на об’єктах теплопостачання не виникало позаштатних ситуацій, аварійно-диспетчерські служби працювали у цілодобовому режимі та вчасно реагували на звернення громадян.

Варто зауважити, що станом на 28-ме квітня заборгованість споживачів за теплову енергію перед КП «Нововолинськтеплокомуненерго» становить майже  37 мільйонів гривень.

До слова, опалювальний сезон у місті завершили 22-го квітня.

Додають, що на даний час теплопостачальні організації розпочали ремонтні та налагоджувальні роботи із підготовки обладнання до наступного опалювального сезону.




коментарів: 6
  1. А один мешканець Нлвоволинська під час пандемемії короновірусу придбав собі з салону новеньку розкішну автівку марки ШКОДА СУПЕР у самій дорогій комплектації! Давайте за нього радіти, любі нововолинці, хто не в змозі оплачувати найдорожчі в області батареї!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер