<

Мешканці мікрорайону Шахтарського проти відкриття бару в житловому будинку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:16 | 3.05.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
13
/ коментарів 5

На першому поверсі у будинку №18 на мікрорайоні Шахтарському планують відкрити кафе. З цим не згодні мешканці навколишніх будинків.

Люди кажуть, що сусідство з баром може створити купу проблем: шум, антисанітарія, бійки. Зовсім поруч дитячий майданчик. Мешканців будинку хвилює моральна сторона відкриття закладу відпочинку у будинку, адже тут збиратимуться любителі випити.

Жителька крайнього під’їзду скаржиться, що  відвідувачі закладу можуть влаштувати під вікнами «громадський туалет».

Інтернет-видання «Буг» продовжує слідкувати за ситуацією.
DSC_4474

DSC_4477
DSC_4479




коментарів: 5
  1. Зміни починай з себе. Не будь байдужим! :

    Давайте все закриємо і будемо в Польшу сигарети і бурштин возити.

  2. Зміни починай з себе. Не будь байдужим! :

    Весь час там було кафе, а зараз що стоп ? Тільки дякуючи здоровій конкуренції народжується якісний Сервіс. В Європу, Турції чи США приватна сфера обслуговування на кожному кроці. Інше питання , що треба зробити все це Якісно. Клієнт вирішить сам. Потім можна буде робити висновки.

  3. ЯКЩО ТАМ БУДЕ ЩОСЬ НОРМАЛЬНЕ ТО ЧОМУ Б І НІ…ЦІКАВО КОМУ ЦЕ ТАК МІШАЄ ЦЕ КАФЕ ЩО ВИРІШИЛИ НІБИТО ПОСКАРЖИТИСЬ .А ТЕ ЩО ЗАРА ТАМ БІЛЯ МАГАЗИНУ СИДЯТЬ ТУПО БУХАЮТЬ ЦЕ НОРМАЛЬНО …ЯКЩО ХОЧУТЬ ВІДКРИТИСЬ МАБУДЬ ЦІ ЛЮДИ ВСЕ ВРАХУВАЛИ І ЛЮДЕЙ І СУСІДІВ …І ПОВІРТЕ ЩО ЇМ НЕ МАЄ СЕНСУ РОБИТИИ СОБІ ПРОБЛЕМИ .Я РОЗУМІЮ ЛЮДИ ПЕРЕЖИВАЮТЬ ЩО ТМА БУДЕ ТАКАЖ ЗАБІГАЛІВКА ЯК І РАНІШЕ.НА СКІЛКИ Я ЧУВ ЩО ТАМ МАЄ БУТИ НОРМАЛЬНА І КУХНЯ І САМ ЗАКЛАД… А ТА БАБКА ЯКА ПЕРЕЖИВАЕЄ ЩО БУДУТЬ ЇЙ ПІД ВІКНАМИ ХОДИТИ НУЖДУ СПРАВЛЯТИ ТО ПОВІРТЕ І БЕЗ БАРУ ТУДИ ХОДЯТЬ І ПЬЮТЬ І В ТУАЛЕТ І ЗАМІТЬТЕ БАР ЩЕ НЕ ВІДКРИТИЙ…ТАК ЩО СВОЇМИ ТАКИМИ НЕГАТИВОМ НЕ НАСТРОЮЙТЕ ЛЮДЕЙ ДО ГІРШОГО….

  4. я не розумію чому люди такі ЗАВІСНА? кафе не відкрився але повірте там за рогом є сходи. .і ось все алкащи сабераються тама. ..полний сранік. ..и до цього не один сусід не поскаржився і це продалжаеться вже багато років. … З цього все зрозуміло що цей кафе буде номер один і конкуренти вже боятися. ..але я скажу одне ви зделали без платну рекламу для власника об’єкта

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа