<

Мешканка Нововолинська за тиждень може втратити зір. Терміново потрібні кошти на операцію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:00 | 17.06.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
11
/ коментарі 2

Для жительки Нововолинська Протопоп Світлани Анатоліївни час пішов на дні. Потрібно терміново зібрати 31 тисячу гривень.

“За півтора місяці життя життєрадісної жінки стало з ніг на голову. Вона різко почала втрачати зір. Після тривалого обстеження в Луцькій обласній лікарні був поставлений діагноз “Тотальне регматогенне відшарування сітківки лівого ока, дегенерація сітківки правого ока”. Потрібна термінова офтальмологічна операція. Лікарі дали ЛИШЕ 1 ТИЖДЕНЬ часу для збору коштів, а це 31 тис.грн.. патологічний процес швидко поширюється і зір можна не спасти. Світлана працює санітаркою в аптеці, тому для неї це не підйомна сума

Крім того на її плечах важкохвора мама, та 2 маленьких внучки 1.5 і 3 міс. Можливо для когось 5 , 10 грн це не велика сума, а для неї це шанс на нормальне життя.”, – просять про допомогу друзі Світлани.

За детальною інформацією її номер телефону
+380980705431

Номер карти Приват Банку
5168 7554 2785 1460
Протопоп Світлана Анатоліївна




коментарів: 2
  1. Позор і сором господарю тої аптеки, де працює та бідолашна жінка у нього за копійки. Адже всі в Україні знають, що аптечний бізнес найбільш прибутковий і для господаря аптеки тисяча євро, це смішні копійки від його прибутку. Зверніться, шановна п.Світлано, до свого роботодавця, бо іначе він буде казати, що ніхто його не поінформував про вашу проблему.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер