<

Мешканець Нововолинська був за кермом вантажівки, яка втрапила в смертельну ДТП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:16 | 26.09.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

25 вересня на автодорозі поблизу села Ставок Ківерцівського району вантажівка збила на смерть велосипедиста. Встановлено, за кермом перебував 37-річний мешканець Нововолинська. Особу загиблого встановлюють.

За даними правоохоронців, аварія сталася близько 21-ї години. Встановлено, що за кермом вантажівки “Renault Magnum”, яка збила на смерть велосипедиста, знаходився 37-річний житель міста Нововолинськ, – інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Зазначається, що велосипедист рухався у попутному напрямку. Чоловік від отриманих травм помер на місці пригоди. Тіло направили на проведення судово-медичної експертизи.

Загиблий чоловік був одягнений у синьо-рожеву шапку, куртку синього та гранатового кольорів, сіру кофту, сині джинси, коричневі босоніжки. Рухався на велосипеді типу «дамка», сірого кольору іноземного виробництва.

Поліція звертається з проханням до громадян, яким відома будь-яка інформація щодо особи загиблого, повідомити поліцію за наступними номерами телефонів: (8-03322) 742225, 050-240-81-84 або на лінію «102».

За фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди відомості внесли до Єдиного реєсту досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 ККУ. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа