<

Мешканець Нововолинська заплатить штраф за ухилення від навчальних зборів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:50 | 19.10.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
6761
/ коментарів 5

Мешканця Нововолинська покарали за ухилення від навчальних зборів. Суд йому призначив 1190 гривень штрафу.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду від 11-го жовтня.

У справі вказано, що мешканця шахтарського міста 13 січня 2020 року в приміщенні ТзОВ «Хан-електробау Україна» було призвано на навчальні збори, шляхом надання повістки. Чоловік відмовився отримувати повістку, про що було складено акт.

Попри те, що обвинувачений був ознайомлений про кримінальну відповідальність за ухилення від зборів, до військкомату він не прибув.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю та сказав, що не прибув, бо дізнався, що його відправлятимуть у рід військ не за спеціальністю, якою він володіє.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначив йому покарання у вигляді штрафу в розмірі 70 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1190 гиривень.

До слова, 16-го жовтня 2019 року чоловік вже отримував покарання за ухилення від навчальних зборів, тоді суд йому призначив 850 гривень штрафу.

Фото на головній – Армія Inform.




коментарів: 5
  1. Молодець!
    Навчатися служити і захищати треба Державу, а не те, в шо Україна перетворена руками продажних соpocят.
    Молодець! Мужик! Жму руку за свідомість і адекватне сприйняття реальності!

  2. Коли ж ви тими штрафами нажеретеся? Мало військових поборів відраховують? Вояки ренові.. Ще трохи і мотузками будуть людей до війська тягнути

  3. Обурює те, що призивають завжди тих самих постійно. А тих хто в 14-15 роках відкосив ніхто не чіпає. Чому ті хто став на захист країни немає спокою зараз. А ті хто ховався і далі деградують.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа