<

Мешканець Нововолинська посеред вулиці коловся невідомою речовиною

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 21.09.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3776
/ коментарів 9

18-го вересня на проспекті Дружби у Нововолинську посеред вулиці чоловік колов руку шприцом з невідомою речовиною, яка, ймовірно, була наркотичною.

Про це інформує Волинь 24 з посиланням на фейсбук-спільноту Нововолинськ Інфо.

“Серед білого дня наркомани роблять своє діло. Двоє хлопців йшли по проспекту дружби від АТБ, один захотів вколотись, зняв куртку дістав шприц і зробив собі укол. Інший сказав, що йому і так добре і пішов від нього. В цей час на вулиці було людно. Очевидці зняли момент на відео”, – йдеться у пості.

У коментарях користувачі стверджують, що один з чоловіків – місцевий житель і навіть лазить по чужих балконах.

“Малютін його прізвище , той шо по балконам лазить. А живе ця вся еліта нашого міста в гуртожитку . Їхні родичі їм купляють недорогі кімнатки і самі себе звільняють від своїх родичів – придурків . Там вже таке робиться. Ввечері страшно ходити”, – зазначила коментаторка.




коментарів: 9
  1. А муніципали де?лазять по городі штрафують за якісь реклами.наркоманів би ліпше щось з ними робили.а то напевне до наркомана боятися підійти а простих штрафують.бардак ще хужий чим був

  2. Ну навіщо людям сказали що 3млн доз можуть зіпсуватися, от і доганяються тепер хто чим може!)

  3. Так це ж пункт вакцинації 100%
    Мери також привселюдно кололися невідомою речовиною на камеру і ви про це писали статті, от люди теж хочуть щоб про них написали))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер