<

Мешканцю Нововолинська нараховують зайві куби в платіжках за газ і ставлять у боржники

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:16 | 8.07.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
6785
/ коментарів 20

В редакцію інтернет-видання “БУГ” звернувся мешканець Нововолинська Віктор, який скаржиться на Волиньгаз. Чоловік розповідає, що підприємство маніпулює споживачами.

Як зазначив пан Віктор, за травень місяць він передав показник 11 кубів. Та від себе підприємство додало ще 5, тож разом вийшло 16. І якщо рахувати куб газу по 7,99 грн за платіжкою, має бути сума до оплати 127.84 грн, а нараховано 336,02 грн.

“За квітень через відсутність інтернету даних не подавав, але чомусь нараховано 4 куба за їхньою ціною 6.99 грн. за куб. До сплати має бути 27,96 грн, а в платіжці стоїть 276,27 грн. А якщо б я виїхав і не користувався газом, чому мають нараховувати куби без передачі моїх показників”, – каже чоловік.

Пан Віктор далі пояснює, що за фактичні витрати він сплатив, але за нарахуваннями у нього борг 584, 33 грн і прийшло повідомлення про заборгованість.

Нововолинець вважає, що це шантаж споживачів газу. Відомо, що такі випадки масові. У вас були такі випадки?




коментарів: 20
  1. З такою роботою Волиньгаз швидко стане мільярдером! Дані про спожитий газ можна не передавати. Все рівно, чи через сайт 104, чи через Вайбер, чи оператору телефоном – дані не фіксуються. Звідкись беруться фіктивні борги. Чи не пора вмішатись міськ голові Карпусу? Але це, очевидно, не його панське діло, адже він шукає інвестиції на нові малюнки на стінах і ямах Нововолинська(правда при цьому до інвестицій додає половину грошей громади).

  2. Фігня, ми на сигарети 60/гривень пачка, водку, гульки, в тиждень стільки грошей тратимо, що газ то копійки.
    Я особисто по 500 гривень на тиждень спускаю, на сигарети та кафе.
    Хоча можливо пан Віктор пенсіонер, то так дійсно сутожно сьогодні пенсіонерам живеться!

    • То якщо так вже рахувати , то я в середньому дві пачки , 120 грн.
      + Якась водичка, морозиво, жуйка, кава. І того 200 щодня тільки вранці.
      Тут вже все залежить від міри иозпущеності)))

  3. Уже чотири місяці спілкуюсь з представниками компанії по телефонах гарячої лінії з приводу аналогічної ситуації,у моїй платіжці,як і в платіжках обох моїх дітей щомісяця суттєво завищені суми до оплати і кругом різні-невідомо,чим керується газопостачальна компанія,коли приписує і зайві куби і зацві суми-суцільний хаос,останній раз у одного із моїх дітей сума до сплати У ДЕСЯТЬ разів перевищувала реальну до сплати і це при тому,що показники передаються вчасно і навіть з фотографією лічильника.То,получається,що можна очікувати ось такого попередження “на пустому” місці…..Що ж робити???

  4. У вас були такі випадки?…Таке коїться майже у кожного в платіжках…((( Волиньгаз перетворився на некеровану банду здирників , рекетирів яких виходить покриває влада, якщо ніяк не реагує на “крик” народу. Вони з березня 2021 року не вносять фактичних показань людей, вписуть якусь свою хрень іне важливо чи ти передав в кабінеті, чи у вайбері…Карпусь хватить пиляти безтолкові відосики, розберись з цим реальним бардаком, ми ж тебе не зря вибирали ? Чи може …?

  5. Хоча мене теж бісить 104 mobail, через додаток завжди 2 чи 5 числа я кидав показник.
    А зараз 31 число, система сама середню норму забиває і все.
    Хоча я газу спалюю дай Боже по 50 кубів в місяць, і середній показник системи звісно не дотягує до 50 кубів.
    Але я рахую це не припустимо, коли система замість тебе автоматично, нараховую куби спаленого газу!!!

  6. Мені за два куба газу нарахували 128 грн.Добре, що прочитала в інеті про обман,то порахувала…В міськгазі перерахували….але там людей тьма…і у всіх таж проблема

  7. Регулярно фотографую лічильник. Сплачую все вчасно. За два місяці намалювали борг 896 грн. Поїхала в горгаз, сказали що не звертайте уваги на написане в платіжках, платіть за те що спожили….

  8. Майже такаж сама історія тільки наоборот мало бути 40 кубів а в платіжці 4, і це вже який місяць робиться фігня. Хоча я і на вайбері передавала (та додавала фото) і дзвонила і на програмі і це все без толку

  9. Запросити на сесію міської ради керівника з міськгазу і заслухати про “бардак” як вони розводять людей…

  10. Я живу сама. Був місяць такий, що накрутила лише 4 куби. А мені прийшла платіжка на ТРИСТА ГРИВЕНЬ!
    Аналогічна ситуація.
    Лише за одну ніч у додатку з’явилась захмарна сума – понад 550 гривень боргу. За щоо?
    Тепер не знаю, що робити, бо бачу, що у всіх така проблема.
    Вирішіть вже це питання, бо задовбали, чесно…
    То захмарні суми

  11. Те ж саме у Володимирі, потрібно вести свою бухгалтерію, бо за 2 куби нарахували 185 грн, оператор каже, що проводиться інвентаризація, але коли все прийде в норму ніхто не знає. Показників не приймають, я подавала через особистий кабінет, вайбер(з фото),і смс-результату нема. Чому не ходять контролери- коронавірус…

  12. Вже з півроку як змінив постачальника на Волиньелектробут, таких проблем немає. Передаю показник через особ.кабінет 104 уа. а нараховує Волиньелектробут, куби збігаються.

  13. Мабуть у кожного така ситуація з тим газом.
    У мене і лічильник назад крутиться і за квітень показує менше ніж за березень(за їхніми даними) і показники з неба беруться.
    З весни, незважаючи на те, що подаю кожного місяця з 1 по 5 і через сайт і через вайбер, вони ставлять свій показник 31 числом і мій так і висить в обробці.
    Додзвонитися до них неможливо, отримати відповідь через форму зворотнього зв’язку теж.
    Таких шахраїв ще пошукати треба.

  14. аналогічна ситуація показники передаю і на 104, і на вайбер і фото скидаю лічильника, і в горгаз їздила, казали виправили все добре знов приходить платіжка показники зовсім не ті .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок