<

Мешканці Нововолинська сплатили 14 млн грн військового збору у 2021 році

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:05 | 15.11.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
154
/ Коментарі відсутні

З легальних доходів працівників Нововолинська протягом січня-жовтня 2021 року до держбюджету сплачено понад 14 мільйонів гривень військового збору.

Сума збору, спрямована для потреб армії нововолинцями, на 16 відсотків перевищує минулорічні показники, – інформує сектор інформаційної взаємодії державної податкової служби у Волинській області.

Високий рівень податкової культури та офіційно оформлені трудові відносини – серед факторів, що дозволяють бюджету своєчасно отримувати військовий збір.

Тож у податковій службі Волині рекомендують кожному громадянину працювати лише легально. Лише офіційне робоче місце передбачає визначені державою соціальні гарантії у випадку втрати працездатності чи виходу на пенсію.

Саме зараз кожен, хто раніше отримував доходи, але не повною мірою сплачував податки, має законні підстави легалізувати набуті активи, – нагадують у Головному управлінні ДПС у Волинській області. 

Щоб скористатися правом на податкову амністію до 1 вересня 2022 року потрібно заповнити в Електронному кабінеті і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір.

Про те, як це зробити правильно – детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок