<

Мертві тварини, непотрібний одяг та будівельні відходи – жінка в шоці від смітника в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:32 | 4.04.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
18
/ коментарів 10

У соцмережі обурилися виглядом біля смітника на вулиці Островського в Нововолинську, додаючи фото. Біля баків – відходи від будівельних робіт, мертві тварини та інше сміття.

Про свій жах від побаченого написала Альона Хахула на своїй сторінці в фейсбук.

«Дорогі читачі, сьогодні мала честь пройтись вулицею Островського міста Нововолинська. І знаєте, просто дістала шоку. Цілий день не перестаю про це думати. Це просто жах.

Дорогі, кохані, шановні(не знаю як ще звернутися), до чого ми котимось. Я навіть не знаю, як це назвати, в мене просто не має слів.

Свиньство, нехлюйство, байдужість, халатність, засраньство……….до сомого себе, до дітей, до майбутнього, до природи, до землі, до Бога кінець кінців», – пише Альона.

Жінка також запитує, на що дивиться міськрада, чому дозволяє людям так чинити.

«А потім ми дивуємось,чому ми хворіємо, чому хворіють наші діти,звідки взявся рак. Задумайтесь, схаменісться, поважайте себе трохи і навколишній світ. Думайте, що за забором, це теж наше. Дивлячись на це, просто болить душа і серце», – додає Альона в публікації.

У коментарях додають, що це – вина комунальників, мовляв гроші їм платять, а роботу не роблять. Та Альона вважає, що винні люди. Зазначає, що просто вздовж дороги встелено сміттям. А в трьох місцях стояли напівпорожні сміттєві баки.

«Я думаю не так важко кинути сміття в бак, а не поза ним. Якщо недостатньо часто забирають це сміття, значить треба щось робити, щоб це було частіше. Але так не може бути, люди схаменіться,вас не видно вже за тим сміттям, ваших гарних будинків. Організуйте, якісь суботники, корони з голів вам не поспадають. Не будьте байдужими», – додає жінка.






коментарів: 10
  1. І це там вже прибрали… Ви б бачили шо там робиться коли звозять з усього міста… Не раз бачив там старі рекламні щити з Круїза або інший мотлох з магазинів кафе тощо… Воно смердить на все місто, курчак курить в стороні.

  2. Це як із Островського (декомунізували?) повертати на гаражний масив. Там завжди так було. ВУКГ не здатен всього того срача прибрати – скоротили двірників. Останнім часом вже й центральний проспект Дружби загальним способом – колгоспом, метуть і миють. Сам бачив.

    • Та нехай усіх поскорочують нафіг! Економія яка! Скільки вкрасти можна! Головне, щоб начальство лишилося.

    • Не пишіть, будь-ласка, хибної інформації. Ніяких скорочень підприємство не проводило. Є навпаки більше 20 різних вакансій.

  3. Не тут як не крути винуватий Сапожніков ну і Порошенко за одно….В мене на роботі відомчі смітники для навчального закладу, тільки машина вивезе сміття за ніч смітники повні, привозять сміття фіг зна звідки. Одного разу застав як з буса мужик викідає мотлох, підхожу , кажу то відомчий смітник і за вивезення сміття платить навчальний заклад. Мужик посла на три букви сів і поїхав, от як би йому всі скати порізав то можливо б задумався чи наступного разу вести свій мотлох по чужих смітниках чи erkfcnb угоду з ВУКГ на вивезення його зі свого обійстя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер