<

Мерам міст Нововолинськ, Володимир-Волинський та Ковель грозить висловлення недовіри за не передбачення фінансування ПТУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:27 | 29.03.2016 / Володимир, Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Профтехосвіта Волині отримала 14,8 мільйона гривень стабілізаційної дотації.

Але разом з усіма виділеними коштами з бюджетів усіх рівнів на 2016 рік не вистачає 67 мільйонів гривень. Головна проблема так і залишається у містах Ковель, Володимир-Волинський та Нововолинськ, де міські ради уперто не виконують Закон «Про державний бюджет України», – пише ІА Волинські новини.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики обласної ради сьогодні, 29 березня.

Міста Ковель, Нововолинськ та Володимир-Волинський на потреби ПТУ досі не передбачили коштів. До слова, під час сесії обласної ради голова облради Ігор Палиця повідомив: якщо мери міст не виконають вимоги Закону України «Про державний бюджет» і не передбачать фінансування ПТУ – міським головам грозить висловлення недовіри.

Володимир Селедець повідомив, що згідно з оперативною інформацією, начебто має вирішуватися питання на певний період в Ковелі, але досі немає рішення у Володимирі-Волинському і Нововолинську.




коментарів: 2
  1. Давно пора. Більше на лікарняному і у відпустках пузо гріє, аніж працює на територіалдьну громаду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер