<

Мер Нововолинська вкотре показово звітував перед громадою. Громадою бюджетників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:10 | 1.04.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 7

31 березня о 15:00 в актовому залі міської ради Віктор Сапожніков звітував перед нововолинськими бюджетниками про свою роботу та роботу очолюваного ним виконавчого комітету за 2014 рік.

Підіймався широкий спектр питань, які стосувалися бюджету, міського будівництва, земельних відносин, архітектурної політики, житлово-комунальної галузі, транспортного забезпечення, сфери торгівлі та послуг, соціальних гарантій, освіти, медицини, культури, спорту, молоді, сім’ї, колегіальної роботи (завантажити звіт).

У кінці виступу громадяни звернулись з рядом запитань, наприклад, добудови житлових багатоповерхових будинків на 6-му мікрорайоні (Віктор Борисович зауважив, що  у Нововолинську будівництво багатоповерхівок не ведеться, тому чітко відповісти коли відновляться такі роботи, на разі, не має змоги), вчасної зарплатні для освітян (зробить усе можливе). Що ж до того, коли буде асфальтована вулиця Кільцева, слово взяв перший заступник міського голови Володимир Рожелюк, котрий відповів, що на 2015 рік заплановано 80 тисяч гривень на її часткове прокладання. Віктор Сапожніков зазначив, що нове асфальтування, перш за все, буде проводитись по вулиці Некрасова, на ці роботи потрібно близько 500 тис. гривень. “Думаю, що це буде зроблено у першому півріччі”- зазначив мер міста. Швидше за все, міський голова перерізатиме стрічку в ході своєї офіційної передвиборчої компанії, так що до осені дорога можливо буде.

А тепер – про зворотню сторону місяця. Як стало відомо нашому інтернет-виданню з неофіційних джерел, відсутність вільних місць була забезпечена спецзапрошеннями для бюджетних установ. Так, кожен заклад освіти, охорони здоров’я мав делегувати певну кількість осіб, хоча було би достатньо й керівника, але вчителю трудового навчання, санітарці, бібліотекарю, рядовому бухгалтеру чи няні вкрай необхідно виділити пару годин, щоб знов подивитись на надзвичайно цікавий драматичний моноспектакль під назвою “Звіт міського голови”. Не вірите? Подивіться на ці “зацікавлені” очі та дещо скептичні посмішки.

Чи не здається Вам, що це неофіційно стартує передвиборча кампанія пана мера у всіх традиціях – зокрема використання адмінресурсу?

IMG_0628_tn
IMG_0629_tn
IMG_0604_tn
IMG_0637_tn




коментарів: 7
  1. Судячи по денному освітленню у вікнах – це знову було у робочий час працівників бюджетних організацій. Пощастило вам, В.Б. Не знав. А то знову пройшовся б по залу із гаслом “Красти не можна!” Потішив би публіку. Останнім часом рівень крадіжок у місті зашкалює. Крадуть все підряд. Революція на Майдані нічого можновладців не навчила. Але, почекайте іще трохи. Мої слова завжди справджувались. “Пора – люстра” не за горами. А може, іще й дещо гірше…

    • Ви праві. Сказали однозначно мусите бути. Мінімум 5 чоловік з підприємства

  2. Сапожило зігнало стадо і розповідало яке вонохороше!І мартинюк забігти туди поспішив,раптом чим допоможуть…

  3. Насправді все дуже печально, у деректорів немає виходу, вони мусять слухатись папу або їх звільнять. Якби не заставляли туди йти, то туди ніхто не прийшов би.

  4. Зміни починай з себе. Не будь байдужим! :

    Смішно. Дорослі люди , але постійно роблять вигляд , що самі прийшли та це їх дуже сильно цікавить. Зомбування проходить для тих , хто цього хоче.

  5. піндосія часів кпсс. І ЦЕ СТАДО ПЕРЕПУГАНИХ БАРАНІВ ПОСТІЙНИЙ ЄЛЕКТОРАТ нашого головного “ЧОБОТА”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця