<

Мер Нововолинська привітав усіх містян зі Світлим Христовим Воскресінням

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:00 | 12.04.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Прийміть сердечні вітання зі Світлим Христовим Воскресінням!

У житті кожного це свято особливо шановане та величне. З настанням Пасхальних днів пробуджується не тільки земля, а й усі людські надії та сподівання на добру долю.

Нехай   день  Христового Воскресіння гуртує всіх нас навколо вічних християнських цінностей -доброти, терпимості, милосердя, любові до ближнього.

Бажаю Вам, мої дорогі земляки, духовного багатства та гармонії , миру й спокою у Ваших домівках. Нехай чудо Воскресіння Христового надихає Вас на добрі справи. Хай Пасхальні дні стануть для кожного початком нового життя – кращого і світлішого.

Зичу, щоб Божа благодать ніколи не залишалаВаші оселі, а Господня ласка зігрівала, обдаровувала міцним здоров’ям  кожного з Вас , приносила добро в  родину,дарувала  благополуччя та впевненість у завтрашньому дні!

У Світлий Великдень звертаймося до Всевишнього з молитвою захистити наших військовослужбовців, які відстоюють цілісність України, зберегти  незалежність, скріпити нас єдністю та силою духу. А  наші зусилля будемо спрямовувати  на добрі справи, світлі помисли, розвиток і щасливе майбутнєУкраїнської  держави та рідного міста.

Віктор Сапожніков, міський голова




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер