<

Мер Нововолинська не піде на зустріч із Міхеілом Саакашвілі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:06 | 17.02.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 34

Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков зазначив, що не піде на зустріч із політиком Міхеілом Саакашвілі, бо його не запросили.

Про це стало відомо 17-го лютого на позачергових зборах «Спілки шахтарів-інвалідів праці Волині».

Нагадаємо, що 18-го лютого Міхеіл Саакашвілі прибуде з робочим візитом у Нововолинськ.

На запитання одного з присутніх, яка ж ціль приїзду політичного діяча, мер відповів:

“Я не знаю мети приїзду,  можу тільки здогадуватися. Вочевидь, утворюється нова політична сила, яка говоритиме, що вона найправильніша, найсправедливіша”.

“Мене не запрошували, тому мене там не буде. Та представник однозначно відвідає зустріч, бо я повиннен знати, що робиться в місті.  Безперечно, це цікава людина, але є дуже багато питань. Якщо він так багато зробив для Грузії, то чому Грузія не обрала його знову президентом?”, – додав міський голова.

Зауважимо, що на попередніх місцевих виборах Віктора Сапожнікова підтримувала партія  “Солідарність”- Блок Петра Порошенка”.




коментарів: 34
  1. Та де ж найголовніший корупціонер та піде на зустріч із антикорупціонером?

    • Сапожников як банний лист яка влада приходить до тієї й приліпає. А до Сакашвілі вже не прилипне. Не той фасон.

    • він приведе Новік до світлого майбутнього… разом з усіею країною… остання надія..

    • Шоб тебе не раздовбав саакашвілі, то буде тобі тоді причина, будеш скакати!

  2. Ну звичайно, “великого” не запросили! Запросили усіх нововолинців, а наш мер до містян не відноситься!

      • Яка нетривіальна тактика у підпільних прихильників мера:вважати інших теж його прихильниками.За цим цікаво спостерігати.
        До речі,а хто запросив Саакашвілі в місто,хтось знає?

        • Ви весела тьотя. Завжди чоловічи ніки собі обираєте. Людей не обдуриш, шановно!

    • Не прийшли з хлібом сіллю? Тоді хай Саакашвілі зайде до міськради вгості і побачить який там Борисович господарник, в себе в кабінеті то порядочок, а в сусідніх? І такій людині ми довірили місто, в нього міськрада розвалюється, він і не чешеться

  3. Ось чому приїхав Міха Саакашвілі в Нововолинськ-загадковий вибух на бульварі Шевченка 35 у квартирі людини яка НЕ голосувала за мера Сапожнікова на виборах. Всі знають що не можна висовуватись і піз…діти про екологію в Нововолинську,про викиди формальдегіду з Кроноспана та про Курчак,про це знав і єдиний свідок і постраждалий квартири на бульварі Шевченка 35,яка більше не існує. Але він не прогнувся. Напередодні вибуху були збори організовані керівництвом Кроноспан,на які майже ніхто не прийшов. І це й не дивно-люди бояться влади. Мешканець горе-будинку приблизно через тиждень після зборів покликав до себе в гості однодумців,з якими він активно обговорював політично-економічну ситуацію в Нововолинську. Що потім сталося бачила вся країна-наклеп правоохоронних органів,переслідування,тиск влади на нього.Все для того аби мер Сапожнікова міг правити довічно,як фараон. І я запитую в вас шановна публіка-чому Сапожніков ще досі Сапожніков,а не Чоботар,як було би правильно українською мовою? Прислужник Москви ось чому! Ось чому іще досі не почалися роботи по відновленню цього злочасного будинку!

  4. І ця ОСОБА ставить себе вище Президента Саакашвілі!!!!…Це вже діагноз.

  5. Кароче тако…..вусатий засцяв….хай вже досидить тих паро місяців і валить геть!!!!! А ще хай ті,кому він дав безкоштовний пільговий автобус не забудуть проголосувати за нього!!!

    • ..а якщо знов оберуть, то буде демократичний майдан ! в кращих традиціях демократії – або як бажає опозиція, або ніяк

    • Все буде добре! Ви ж весела, вам,шановна, мабуть снилося вночі то як “засцяв”? Ви вдень багато думаєте про таке, от вам і сниться вночі як “засцяв”!

  6. Так мої дорогенькі гості…..якщо багато пісяєте….то вдягайте памперси!

    • українка, свого кохання до вусатого який засцяв, про якого ви мріїте потайки, не соромтеся. З коханням не шуткують!Треба вам дуже вірити в своє кохання!

  7. Люди, а хто буде наступним мером..?? Кому п. Сапожніков віддасть місто?? Як ви думаєте??

    • Як ми і передбачали, більшисть наших містян щитає шо довіру бути наступним мером люди окажуть знову п. Сапожнікову!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер