<

Мер Нововолинська хоче уникнути покарання по корупційній справі?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:26 | 26.05.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 4

Корупційна справа мера Нововолинська Віктора Сапожнікова набирає обертів. Зокрема, нововолинські судді не хочуть брати участь у розгляді двох адміністративних проваджень міського голови, а сам Сапожніков дуже хоче уникнути відповідальності.

Зокрема, 24 травня (перед сесією міськради) Сапожніков запросив до свого кабінету одного з адміністраторів порталу і… вручив адвокатський запит, – пише Нововолинський інформаційний портал.

“Я казав: хлопці, ви ***нею займаєтесь, он Верховна Рада тричі підвищувала собі зарплату, і в Парубія нема конфлікту інтересів”, – розповів Сапожніков.

Мера Сапожнікова захищатиме один із найдорожчих адвокатів Волині – Сергій Сафулько.

Сергій Сафулько не придумав нічого кращого, аніж витребувати наш відеозапис, де нібито не видно, що Сапожніков голосує “за” при розгляді питання щодо його зарплатні.

Втім, відеозапис аж ніяк не є доказом того, що Сапожніков не голосував “ЗА”. Навпаки: на відео чітко видно, що “Свобода” (Франчук, Дружук, Киричук) голосує “УТРИМАВСЯ” (34 – 3 =31). Троє депутатів не було на сесії (31 -3 = 28), а голосів “ЗА” – 29! Тобто 28 депутатів + міський голова.

Це підтверджує протокол, стенограма та аудіозапис сесії.

Адвокату Сапожнікова відправили відповідь:

До суду передано дві адміністративні справи щодо Сапожнікова:

За жодну з них не захотіли братися нововолинські судді: справа, вочевидь, буде передана до іншого суду. Нововолинський інформаційний портал слідкуватиме :)

Постскриптум. “Нововолинський інформаційний портал” спростовує неправдиву інформацію, яку розмістила “журналістка” Камишнікова на своєму дуже жовтому сайті: 1) запит представнику порталу був вручений перед сесією міськради 24 травня, а не в день депутата 22 травня; 2) представники порталу фіксували на відео сесію міськради 24 травня; 3) на відміну від радника з багаторічним стажем, ми не маємо зв”язків ні з Климовичем, ні з Сапожніковим; 3) більшість інформації в “матеріалі” Камишнікової – неправда.

Нововолинський інформаційний портал закликає Камишнікову припинити публікувати плоди своєї фантазії.




коментарів: 4
  1. Якось воно так, гм, й незручно ніби було б, під такою викривальною публікацією “БУГу” починати якісь свої коментування при повній відсутності реакції виборців Нововолинська на корупційну смаженину у виконанні найвищих місцевих “службовців-державників”… Народ, як видається, повинен був затаврувати ганьбою імовірного мера-корупціонера, його поплічників-заступників і міську прокурорсько-суддівську (продажну) систему кругової поруки негайно та навіки-вічні. Та й розпочати свій – постмаданівський (міський) Майдан біля “жовтого дому” де засіли місцеві мафіо… перепрошую, стародавньо-комуністичні пердуни. Проте, очевидно, нашим виборцям і решті народу, й так би мовити, тимчасовим громадянам держави Україна у нашому місті, воно й на х***й не потрібне. :))) Їдьте на заробітки. Там, вже безвіз із 11.06. буде – і на вас давно розраховують тамтешні паничі. О, вони більше платитимуть! Мови нема. І думати не треба буде.

    • Анатолю,не перегинайте-безвіз не дає права на роботу!Щоб легально працювати-потрібно мати робочу візу! І думати і бути спеціалістом ТАМ потрібно більше ніж ТУТ.Але ті ПАНИ більш совісні,ніж НАШІ-платять більше.Хай люди їдуть-набираються розуму,а наші ПАНИЧІ і власники магазинів хай стають і працюють.Тільки так і вчити.

  2. не віримо ми в такиї “сенсації” . то всьо політика якась абож боротьба за владу.

  3. Борисович ! Займіться хоч трохи місто. А що таке враження, що Ви ходите на роботу тільки за “відкатами” та по судах.
    Якісь дебіл з родини долбойобів на дорогах 5,6,15 мікрорайонів понаривав ям. Вже тиждень не асфальтує. А як заасфальтує, то дороги якісь наче целлюлітні, як в баби, яка вживає постійно алкоголь. Тому б підрядчику таку бабу в ліжко, хай би потішився, а то хоче молоду з рівненькою шкірою.
    А у Вас в голові якісь “відкатами”, підвали.
    Ви не думаєте, що колись прийде час і у Вас і Вашої братії все позабирають, що Ви останніми роками гребете з бюджету Громади. З Вашого будинку, що біля “корови”, вийдете шикарний дитячий будинок зі всіма зручностями, мінімум на 20-30 дітей, з будинку, що у Щацькому районі оздоровчий табір зі всіма зручностями, мінімум на 20-30 дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер