<

“Мені набридло керувати ДП “Волиньвугіллям” замість Гарбузюка!” – Гунчик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:26 | 18.05.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарі 3

Ексклюзивний коментар інтернет-виданню “БУГ” голови обласної державної адміністрації Володимира Гунчика з приводу звільнення генерального директора  ДП “Волиньвугілля” Гарбузюка та майбутнє вугільної галузі Волині.

В ході робочого візиту голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у Володимир-Волинському районі, журналістам “БУГу” вдалося дізнатися подробиці ситуації, що склалася на ДП “Волиньвугілля” та майбутньої долі гендиректора Михайла Гарбузюка. Фінансування добудови шахти №10 та бачення міністра вугільної промисловості щодо шахти №9 – в ексклюзивному інтерв’ю губернатора.




коментарів: 3
  1. А Солопом Петром О.Губернатору ненадоіло керувати і приймати від в.о.”вдячність…”. Дояких пір 10шахтою буде керувати сімейний підряд Солопів-тато,мама,син,невістка,теща?Чи Аи про це шановний губернатор не знали,чи може Вам вигідно щоб 10шахтою керував ставленик сім’і Януковича.
    Змініть окуляри губернаторе і оцініть тверезо.

  2. Пане В.Гунчик! Якщо так, то може покеруєте іще й за міського голову В.Сапожнікова? Якщо надумаєте, то і за міського прокурора О.Шпоту? За начальника міліції? Ради Бога, очольте ці інституції! У вас гарно виходить. І користь феодальному Нововолинську, який вже є давно у ЕУРОПЕ, буде реальна і немала. Мойже підете до нас мером? :)))

  3. ОФІГЕТЬ!!!Я думав тільки Сторонський на трьох посадах розривається!!!! П.Гунчик,ви краще візміться за свої прямі обов*язки,або почніть дороги ремонтувати в Нововолинську.Навчіть своїм прикладом Нововолинських *спеців*.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер