<

Медиків Нововолинська привітали з професійним святом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:15 | 16.06.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
6
/ коментарів 5

16-го червня в Нововолинську відбулися урочисті заходи з нагоди Дня медичного працівника.

Вже стало традицією в третю неділю червня відзначати День медичного працівника. Урочистий захід відбувся в палаці культури міста Нововолинська. Розділив радість свята та відзначив кращих медиків головний лікар Нововолинської ЦМЛ Віктор Мороз.

Привітати з професійним святом лікарів та медичних сестер, медиків-ветеранів, санітарів прибули заступник міського голови Нововолинська Андрій Сторонський, керівник приймальні нардепа Ігоря Гузя Олександра Струбицька.

“Мені не соромно за нашу лікарню, за наш колектив. Ми з вами стараємося виконувати свій професійний обов’язок в епоху перемін, зберегли свій потенціал в ці нелегкі часи. Свідченням цього є те, що наша лікарня має стати центром госпітального округу. Немалу роль в цьому відіграли показники нашої роботи. Вимоги суспільства до нас є високими і це можна зрозуміти, бо здоров’я – найцінніше, що є у людини.

Хочу привітати зі святом, побажати, щоб у вас було менше негараздів та більше сонячних днів. Щастя здоров’я і благополуччя вам та вашим родинам”, – звернувся до присутніх Віктор Мороз.

Олександра Струбицька адресувала слова подяки трудовому колективу за згуртованість в досягненні поставлених цілей. У вітальних промовах прозвучали слова щирої вдячності та поваги за самовідданість та щоденну наполегливу, нелегку роботу.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я та з нагоди професійного свята медичних працівників нагородили грамотами та відзнаками.




коментарів: 5
  1. Ех,Мороз,Мороз!А згадати ветеранів медицини розуму не вистачило?Ви послухали б,що вони про вас думають.

  2. А така жирна тітка що за начальниця?
    До речі, здоров’я та така кількість зайвой ваги – несумісні поняття!

    • я так і не зрозуміла про кого ти – там багато повних жінок. але про таке говорити – зовсім такту немає!!! може в людей проблеми зі здоров”ям – не думав???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер