<

Мамі загиблого в зоні АТО нововолинця вручили орден “За мужність”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:29 | 19.08.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
7
/ 1 коментар

Мамі загиблого Героя АТО 28-річного Олександра Свинчука вручили орден «За мужність» третього ступеня.

Нагороду Світлані Євгенівні вручили Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков і військовий комісар Олександр Плужнік, – повідомляє ВОДТРК.

Нововолинець Олександр Свинчук – старший солдат 51 окремої механізованої бригади, добровільно пішов захищати Україну, був поранений, після лікування повернувся на лінію вогню.

Рідні згадують, що Сашко любив повторювати такі слова : «Якщо не я, то хто?».

Згідно з Указом Президента України від 17 липня цього року № 436 Олександра Свинчука нагородили посмертно орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

«Хлопчина пішов до лав Збройних сил добровольцем. Був поранений, але після лікування знову повернувся на передову. Олександр був хорошою людиною, дружнім і товариським хлопцем. Він кілька років поспіль працював пожежним рятувальником. Його колеги кажуть, що свою небезпечну роботу він робив добре. На пожежах діяв рішуче і відрізнявся сміливістю. В зоні АТО теж показав себе як відважного і мужнього бійця. Я розмовляв із волонтерами, які особисто його знали, то за їхніми словами, він відрізнявся лідерськими якостями, саме тому був молодшим командиром, показував приклад іншим, вів за собою бійців в бій. Шкода, що волинська земля втратила такого героя“, – розповів Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков.

svvw




один коментар
  1. Хай земля тобі буде пухом,Олександре. Тільки, до чого тут міський голова В.Сапожніков? Він, що підписав президентський Указ про нагородження Героя?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця