<

Маленький нововолинець Роман Гальчик, який бореться з раком, прилетів на лікування у Стамбул

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:01 | 14.07.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Онкохворий Роман Гальчик з Нововолинська прилетів у Стамбул на лікування.

Про це повідомляють на сторінці “Роман Гальчик – битва за життя” у мережі Фейсбук.

“Ми вже в Стамбулі. Рома політ переніс добре. І на цей раз ми полетіли всі разом, всією сім’єю, тому як рак штука не передбачувана, ми вирішили більше не розлучатись. Так Ромчику буде легше, коли він оточений рідними, і братик дасть йому сили”, – йдеться у повідомленні.

Попередньо мама хлопчика у соцмережі повідомляла, що отримала висновок обстеження МРТ, який виявився не дуже втішним.

“Нема сил навіть щось писати, руки трусяться, нерви скачуть, комок в горлі, одним словом. Отримали висновок МРТ, нічого доброго. В голові у нас є наша перша пухлина і ще чотири метастази. Всі вони великі, дуже великі. Лікарі нам викачали рідину, яка тиснула на голову, але пухлини далі ростуть. І якщо не зупинити ріст пухлин, рідина буде і далі набиратись. Страшно. Мусимо йти до кінця. Молимось, просимо Господа про допомогу, щоб вказав нам шлях, що робити далі…”, – написала жінка.

Нагадаємо, що хлопчик хворіє з лютого 2017-го року. Після першого року батьки помітили у нього перші симптоми – судоми пальчиків, однак лікарі тоді радили пити вітаміни та говорили, що переросте. Пізніше з’явився головний біль, нудота та блювання, стан Роана погіршився – він став погано їсти, порушився сон. Батьки звернулися в обласну лікарню в Луцьку, де у нього і виявили злоякісну пухлину центральної нервової системи, яка швидко росте.

Допомогу на лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку 5168757319064871 Юрій Гальчик (тато хлопчика).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця