<

Майданчик у Нововолинську під вікнами міськради: небезпечна забавка, де впали діти, та місце для пиятики

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:52 | 20.06.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ коментарів 6

Дерев’яний дитячий майданчик у Нововолинську, що навпроти міської ради,  неодноразово обговорювали жителі міста. Там розташована бесідка, де постійно розпивають алкогольні напої. Та виявилося, що споруди для дитячих розваг ще й небезпечні.

20-го червня у групі фейсбук «Я люблю Нововолинськ» опублікували пост, що там ледь не травмувалися діти.

“ЖАХ!!! За 15 хвилин у цю дірку провалилось 2 діток, добре що нічого не зламали!!!”, – написала Христина Вишневська.

Жінка розповідає, що діти віком приблизно півтора та чотири роки. Хлопчик та дівчинка провалилися в дірку і впали на землю.

Мама дівчинки в коментарях додає, що донечка гралася, не помітила дірки та впала, здерла собі щоку.

Цей же дитячий майданчик славиться місцем для розпивання алкогольних напоїв. Постійно в бесідці можна побачити компанії підлітків або ж дорослих, які влаштовують посиденьки та ведуть недитячі розмови.

“Просто не перший раз приходжу з дітьми на цей майданчик, і КОЖНОГО разу в бєсєдці компанія бухає, прийшли послухали п’яні матюки і пішли собі, так би хотілось щоб дитячі майданчики були для дітей, і зауваження не зробиш бо що ж мама з трьома дітками їм докаже. Обідно якось що ніби і Україна це Європа та от тільки Європи в українцях мало”, – писала Людмила Гочачко в групі фейсбук «Нововолинськінфо».




коментарів: 6
  1. Жаль не добавили до цієї новини фото стіни Діоніса,яка виходить на пр. Дружби. Уся стіна обмальована написами балончиком. Судячи з орфографії та змісту написаного малювали підпиті малолєтки які відпочивають на вищезгаданому “дитячому майданчику”. Тому я б його зніс.

  2. Знести то не проблема, а що на томість??? Де гуляти мамам з маленькими дітками???? парк занедбаний, дитячих майданчиків нема майже в дворах є але не у всіх,то що ж робити??? писати і обговорювати ми всі вміємо а от навести лад чи допомогти чимось так ми не не можемо.Влада не встигає все контролювати бо як не одне так друге, в тому Вукг залишилося пару людей які не можуть охопити все місто, люди не хочуть працювати за копійки от і втікають хто куди. А от якби ви Шановний Шпрот взяли дошку, цвяхи тай ще пару батьків чиї діти гуляють там на майданчику і поладили там ту лавочку от тут був би Вам респект!!!!!!! не треба звалювати все на владу треба спочатку починати з себе,як би ми всі час від часу робили зауваження тим малолеткам, чи навіть старшим людям,які там теж полюбляють посидіти, кожен підняв би за собою папірчик була би і чистота і порядок в місті!!!!!!!!!!!

  3. Таке враження що по стінах можуть малювати тільки п’яні підлітки, і так само «бухати» в тій альтанці. Пам’ятаю, весною здається, я з татом та маленькою моєю сестричкою пішли п місто погуляти, ну і вона захотіла на качелі… ну я і пішла з нею, а там сиділо 5 людей і я б не сказала, що вони підлітки, так один з них, просто стояв і «справляв нужду» на дитячому майданчику. І дуже багато таких речей роблять не дуже й то молоді люди, або взагалі, як висловлюється більшість дорослих «малолєткі»

  4. 1.Зробити реконструкцію парку відпочинку.
    2.На базі міськвиконкому створити муніципальну карту,яка наведе порядок
    3.Обрати нового міського голову

  5. 1. Цьогоріч відбудеться реконструкція міського парку, лишилося дочекатися.
    2. А хто увійде в ту варту? на підставі чого вона буде працювати? і які повноваження матиме?
    3. Не загорами вибори для кожного буде шанс проголосувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота