<

Майбутній протест шахтарів в Ягодині об’єднав “профспілкових ворогів”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:01 | 10.12.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарів 7

До масштабної акції перекриття дороги у Ягодині готуються голови усіх профспілок вугільних підприємств Нововолинська, навіть ті, які останнім часом “протестують” один проти одного.

Старі образи не забулися, але  голови профспілок нововолинських шахт таки вирішили об’єднати зусилля у боротьбі за розвиток вугільної галузі.

“Є бажаючі від Незалежної профспілки шахти “Бужанська” взяти участь у акції протесту, що відбудеться у Ягодині. Заборонити ми їм не можемо, оскільки це право кожної людини. Просто надамо рекомендацію, роз’яснимо, які можуть бути наслідки. Сьогодні зробили списки людей, які бажають поїхати на перекриття митного переходу,” – розповідає голова профспілки “Бужанки” Богдан Макарчук.

На запитання, чому він не був присутній на зборах голів профспілкових організацій шахт, де приймалося рішення про перекриття дороги в Ягодині, відповів, що навіть не знав про ці збори і його до відома не поставили, дізнався про них вчора з Інтернету.

“Мене і членів Незалежної профспілки “Бужанки” називають сепаратистами. Голову місцевої організації Демченка ми вигнали, і тому нас поливають брудом, оскільки підписів ми не збирали, хоч треба було.

Нас продовжують так називати, оскільки наша профспілкова організація має свою думку, непідконтрольна зовнішнім впливам. Це, зокрема, роблять Василь Гура, Анатолій Мухомеджанов, які співпрацюють з Калістратовим, Сапожніковим. Міський голова їх кличе на наради, а мене ні”, – каже Богдан Макарчук.

“При мені Богдана Макарчука запрошували на збори голів Незалежної профспілки. Більше того, на засідання профспілки Калістратова. Він проігнорував, бо виконує абсолютно всі розпорядження, які йому дають.

“Бужанка” нас обов’язково підтримає. Сьогодні був на акції протесту біля ДП “Волиньвугілля” і просто розповів людям, що корінь проблеми знаходиться не тут, а в міністерстві, тому проводити акції на місці – це те саме, що не вилазити з шахти. Зараз займаюся списками людей, які поїдуть на акцію протесту, спробую підключити ОБСЄ та представників німецького телебачення.

Мені не хочеться казати наперед, але повинно бути біля 400 людей. Навіть представники шахти №10, хай у невеликій кількості, але візьмуть участь у акції. Тому що люди прекрасно розуміють: ми боремось не лише кожен за своє”, – розповів голова профспілки шахти №1 “Нововолинська” Анатолій Мухомеджанов.




коментарів: 7
    • Звичайно,але не виплата зарплати кільком тисячам шахтарів(за ними кілька тисяч сімей)-це також кримінал.А грабунок державою людей це не злочин?

  1. Дибіли, ви вже дістали зі своїми перекриттям
    Жд колії перекривайте, де йде вугілля Ахметова та вантажі олігархів.

    • Хочеш подивитись на дибіла , глянь у дзеркало .Митниця ще більша годівниця для “депутатів” ,хтозна щоїм дорожче ,митниця чи жд колії

  2. Шановний Мухамеджанов питання корня-зла всетаки лежить в ДП. Відкрий очі і роздивись скільки Луганських сепарів сидить в кабінетах ДП. Може тобі перерахувати Акатов, Вітушко, Болотов іт.д. Ці козачки втікли з лугандонії на захід, всілися в теплі крісла, а наші хлопці їдуть воювати та відбивати їхні шахти, щоб ті мали далі що красти. А наразі крадуть на Волині і непогано діляться з НПГУ в особі Демченка, Лазаренка і Мухамеджанова. Хлопчики ви реально загралися в політику прикриваючи надалі розкрадання бюджету Волиньвугілля козачками з Антрацита і Красного Луча і деяких зі Сніжного. А невірите моїм словам спитайте у Акатова звітки внього зявився автомобіль і хто йому його подарував, а найголовніше за які такі ділішки дарять автомобілі? То хлопці, вже не загорами будуть довас, дуже серйозні питання. Інформації накопичилось вдосталь і корупційних питань, як до вас так і до лугандонів. Біда тільки, що лугандони втічуть, а як ви шановні, питання.

    • А якщо так розсудити-ТО НАВІЩО ВЗАГАЛІ ПОТРІБНЕ ЯРМО НА ШАХТАРСЬКІЙ ШИЇ у ВИГЛЯДІ ДП ВОЛИНЬВУГІЛЛЯ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа