<

Махінації на нововолинській шахті №9

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:51 | 8.12.2014 / Нововолинськ / , /
Перегляди
14
/ Коментарі відсутні

“Шахти Донбасу стоять – шахти Волині розкрадають”

З вересня місяця 2014 року працівники «Шахти № 9» б’ють на сполох і звертаються в усі можливі інстанції.  Їм набридло мовчати, на їхніх очах, відбувається розкрадання майна шахти та махінації із грошима.

За інформацією колективу шахти, ще з вересня, за вказівкою керівництва, почалась здача арок та рельсів на металолом. «А їх і так не вистачає!» – обурено реагували шахтарі. Почалось різке необгрунтоване скорочення заробітних плат, хоча обсяги роботи не зменшились. Звільняють професіоналів своєї справи, натомість беруть хтозна-кого. В проходці рубається вугілля, яке не обліковується і невідомо де дівається.

Перша колективна заява (з підписом 20 людей), відравлена колективом шахти на адресу верхівки влади в Київ та до Волинської міліції, ще у вересні.  Шахтарі отримали відповідь, що будуть проведені відповідні перевірки у листопаді 2014 .

Далі, один із активістів шахти звернувся до ГО «Самооборона Нововолинська» з проханням посприяти вирішенню проблеми. Шахтарі відчувають тиск зі сторони керівництва шахти.

Журналісти “БУГу” вирішили побачити все на власні очі та відвідати шахту №9. На жаль, шахтарі з якими нам вдалось поспілкуватись не захотіли про це говорити. Ми зрозуміли одне – вони налякані.

IMG_5857
IMG_5859
IMG_5860
IMG_5862
IMG_5863
IMG_5864
IMG_5865
IMG_5866




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа