<

Магазини, аптеки та АЗС працюватимуть на вихідні у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:19 | 10.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарів 11

На вихідних жодних обмежень не буде у роботі  продуктових магазинів, аптек, АЗС та інших закладів торгівлі Нововолинська, яким дозволено постановою КМУ здійснювати свою підприємницьку діяльність.

Про це інформують на сайті Нововолинської міської ради.

“На засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки  та  надзвичайних ситуацій було прийнято рішення рекомендувати мешканцям міста максимально дотримуватися карантинних заходів”, – повідомив перший заступник голови Нововолинська Андрій Сторонський.

Він також додав, що не буде жодних обмежень у роботі  продуктових магазинів, аптек, АЗС та інших закладів торгівлі, яким дозволено постановою КМУ здійснювати свою підприємницьку діяльність. Ні в суботу, ні у неділю вони закриті не будуть, якщо це не передбачено їхнім графіком.

Мешканців Нововолинська закликають не панікувати, не створювати черг у магазинах у вихідні дні, щоб придбати необхідні товари, дотримуватися карантинних заходів та перебувати вдома.

Додамо, на засіданні вирішили рекомендувати мешканцям міста Нововолинська та селища Благодатного максимально обмежити перебування на вулицях та в інших громадських місцях, включаючи церкви та території, прилеглі до них, йдеться в протоколі.

Читайте також:

Вихідні вдома: Погуляйко ввів режим максимального обмеження пересування на Волині




коментарів: 11
  1. Дуже розумна думка.
    А якщо заборонити виходити на вулицю місяць, другий то вся зараза пропаде.
    Ще цікавить хто ходитиме в магазини якщо на вулицю не можна виходити?

  2. Написали статтю, коли вже всі встигли позакуплятись на вихідні, вистоявши у великих чергах…

  3. Щоб не створювати черг у магазинах у вихідні дні «свідєтєлі вєртальота» створили черги в будній день, поповнюючи запаси гречки й туалетного паперу.

  4. а моя дурновата нероба сусідка яка тільки що й робить то дурью мається та плітки збирає половині будинку рознесла цю дурість, от вам і черги.. То вона паскудніша любого віруса)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок