<

Магазин у Нововолинську працював близько 4 років без дозволу на розміщення реклами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:30 | 2.09.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
5640
/ коментарів 13

Магазин «Копійочка», що у Нововолинську по вулиці Винниченка, 2, близько чотирьох років працював без відповідних дозволів на розміщення реклами та вивісок на фасаді.

2-го вересня на засіданні виконавчого комітету розглядали звернення від підприємця для отримання дозволу на встановлення реклами.

Міський голова Нововолинська Борис Карпус зазначив, чому магазин, який працює вже давно, звертається тільки зараз. І хто раніше відповідав за це у місті.

Головна спеціалістка відділу містобудування та архітектури Наталія Древінська відповіла, що раніше передавали листи Ігорю Орєхову, який раніше працював інспектором по контролю за благоустроєм, та мав би виписувати приписи. Проте, ймовірно, цього не робив.

Міський голова попросив надати йому листи та постанови та взяв це питання на контроль.

Зазначимо, що у разі виявлення фактів незаконного розміщення реклами передбачено накладання штрафу від 850 до 1700 гривень.




коментарів: 13
  1. Тепер накладуть підприємцю штраф 850грн… І звідки йому взяти такі гроші???

  2. Серйозними проблемами займається міський голова. І як усі ці 4 роки місто виживало без дозволу міської ради для магазину?

    • Для міського голови всі проблеми міста серйозні! Ми всі живемо в 21 столітті, а не дикуни якісь. Тому правила мають бути для всіх однакові

  3. Заплатить “Копійочка” 850 грн. штрафу за 4 минулі роки… Ох і заживемо ж!

  4. Акуратна, гарна реклама, приємна вивіска. Нікому, крім молоха, не заважає жити.

  5. Тю… магазин Маяк в Володимирі роками цілодобово торгує алкоголем і ніхто не бачить. Усім можна до 22:00 а магазину Маяк “можна” цілодобово і ніхто, навіть наша доблесна поліція чи прокуратура цього не бачить.

  6. У нас – так, згідно із деякими законами та інструкціями, чиновники можуть вимагати гроші навіть за вивіски на приватній будівлі, і доказати, що це не реклама, як така, і не відповідає вимогам по рекламі – власнику дуже складно.
    Усе побудовано так, щоб куча мерів- шмерів- інспекторів- дармоїдів могли впливати на будь який аспект діяльності підприємців і, відповідно, мали за що купити діткам- мажорам квартирку у Києві а то й в Лондоні !…

  7. Да “конкретне”порушення. Більше нема чим зайнятись виясняти чому, аж чотири роки ,та без дозволу, правда? В шахтарському, в минулому місті, шахтарі та їх сім’ї сидять без зарплати, це нікого не хвилює.Що шахти закривають і скоро всі будуть без роботи, це для чинуш нормально, головне реклама, це да, це реальна проблема.

    • Шахтарі до Новолинська не мають ні якого відношення, це Поромів та Литовеж, а от порода це суто Нововолинська.

  8. Попав чувак в добру копійочку! Давайте по гривні скинемось та допоможем бідолазі!

  9. Таких тільки під контроль. Це нестерпно!!!Це діло серйозне я вважаю.Нада рішати. В першу чергу. А потім вже всякі викрадення та такі дрібничкі як проблема міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер