<

“Ми люди, а ти – чьмо паслєднє!”, – головний “незалежник” Макарчук до провідного юрисконсульта ДП “Волиньвугілля” Михайла Борсука

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:35 | 5.07.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
99
/ коментарі 82

5-го липня журналісти “БУГу” отримали анонімний телефонний дзвінок про те, що на ДП “Волиньвугілля” прибули працівники правоохоронних органів. Як виявилося, протестуючі гірники “Бужанки” заблокували двері в робочому кабінеті Михайла Борсука.

“Ми люди, а ти чьмо паслєднє!” – це не уривок з діалогу нововолинських гопників, а слова представника шахтарського активу, лідера Незалежної профспілки “Бужанки”.  Саме так він висловився в адресу провідного юрисконсульта ДП “Волиньвугілля” Михайла Борсука.

Дивна ситуація складається навколо акції протесту працівників “Бужанки”: у список пенсіонерів-регресників, яких, на думку протестуючих, потрібно негайно звільнити, якимось чином потрапив Михайло Борсук, провідний юрисконсульт ДП “Волиньвугілля”. Працівник явно не пенсійного віку, тим не менше, тиск на нього чиниться, а пошуки приводу зняти з посади продовжуються.

IMG_7792

Богдан Макарчук нiбито володіє доказами махiнацiй з грошима і через те має безліч претензій до працівника держпідприємства. Чим же не влаштовує Борсук шахтарів? Молодий та перспективний спеціаліст з півторарічним стажем роботи на ДП “Волиньвугілля”, подейкують, причетний до оголошення доган начальнику юридичного відділу держпідприємства, другу та хорошому товаришу Макарчука пану Порплиці.

“Близько 10:30, йдучи до робочого місця, в холі ДП “Волиньвугілля” зустрів Макарчука, який став пред’являти претензії і вимагав написати заяву на звільнення. Від холу до кабінету мене переслідувала група невідомих мені осіб, котрі представились шахтарями. Коли увійшов у свій робочий кабінет, за мною увірвалися Макарчук та інші його колеги, вимагаючи без жодних обгрунтувань писати заяву. Після цього я культурно їх попросив звільнити робоче приміщення, оскільки заважають працювати – вони відмовились. Хотів вийти, проте один із протестуючих заблокував вихід з кабінету. Щоб уникнути конфліктної ситуації, мною була розпочата відеозйомка. Розуміючи, що їх неадекватну поведінку знімають, ці люди покинули приміщення. Зачинивши за собою двері, Макарчук почав словесно ображати та звинувачувати мене у роздаванні 50-ти тисяч, зливанні інформації тощо. Ідучи за мною коридором, продовжував безпідставно звинувачувати, після чого відлучився, а я звернувся до охорони, щоб викликали поліцію, адже щодо моєї особи були вчинені неправомірні дії”, – пояснив ситуацію  журналістам “БУГу” Михайло Борсук.

Я сам собі начальник, можу й обматюкати – таке враження, що у декого саме такі життєві принципи.

Хамство прогресує, а от совість у Богдана Макарчука та його колег, судячи з відео, явно у великому дефіциті. Варто замітити, що у відзнятому відео протестуючі працівники напочатку не заперечують, що блокують двері у кабінет. Богдан Макарчук, розуміючи, що його записують, стає на диво ввічливим та виходить за двері. А от при подальшому спілкуванні, очевидно, він просто не помітив, що відеозйомка продовжується.

Цей доказовий матеріал – це лише частинка прихованого боку протестів, де дуже багато, образ, матюків та іншої гидоти…

Правоохоронці опитали учасників інциденту та запевнили, що після збору усіх необхідних документів дадуть правову оцінку діям протестувальників. За інформацією порадили звертатись через 5 днів. Півдня уже пройшло.

IMG_7785

Правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення щодо хуліганських дій Макарчука.

IMG_3799

Вриватися у кабінет та хамити працівнику, забираючи його робочий час “на підставі такого закону України, що ми маємо право знати, чим ви тут займаєтесь”, – виглядає потужно, проте не дуже логічно, і де в нас є такі закони? Михайло Борсук написав заяву в правоохоронні органи. Гнути матюки та сипати образами може кожен, а от докопатись до істини… поліція допоможе.




коментарів: 82
  1. Довідома – всі матеріальні цінності, що накопичив в своєму кабінеті вельмишановний юрист, куплені за кошти, які здобули шахтарі своєю працею, і хотілось би знати, які здобутки для ДП “Волиньвугілля”, окрім повернення шахрайським чином таких самих, як він посадовців, за своє перебування на цій посаді він досяг? Ганьба тобі! Отримуєш ти заробітну плату, за захист працівників шахт, а не за матеріальні цінності, хоча – у кожного цінності свої!

    • Довідома, стаття стосуєтся якщо Ви не помітили зриву роботи підприємства і приниженні працівників, а не матеріальних цінностей.
      То напевне ти на відео вічно посміхаєшся.

  2. Треба працівникам Волиньвугілля обєднатися і відстоювати свої права, бо сьогодні Борсук а завтра на його місці може бути кожен хто не сподобався Порплиці. Звернутися у міністерство нехай розберуться з керівником Волиньвугілля який допускає неправомірні дії щодо своїх підлеглих.
    Хотів би почути позицію Пирога по цій ситуації, одне діло пенсіонери-регресники а інше діло молодий спеціаліст. Не дайте придурку Макарчуку вирішувати кому і що робити, у вас також є профспілка яка повинна відстоювати ваші права, зберіться і поставте питання до генерального чому він не забезпечує нормальні умови праці для своїх підлеглих.

    • згоден, в списку крикунів на звільнення особи, які не в ладах з Порплицею!
      А Макарчук слухняна зброя в руках Порплиці!

  3. Більше нічого не треба чекати від дворазового пацієнта психлікарні. Але робить він це, щоб не вигнали Порпилицю який доречі дозахищався так, що ДП ,,Волиньвугілля” понесло із-за його коипетентності 15,5 млн. гр. збитків. Можна згадати власне авто в оренді, як відстоював Кисельова який чуть не закрив 9 шахту яка доречі дякуючи дворазовому чемпіону психлікарні не отримує держ-підтримки, а це не мала сума. З ким дружеш – такий і сам!!!

  4. Скажіть мені, будь ласка, хто дав право Макарчуку ображати людську гідність???

    • Макарчук все прикривається якимись законами України, як той попугай, а по суті нічого.

  5. Як Вам не соромно, цей хлопчина Вам в сини годиться.А якби Ваших дітей так ображали, Вам би було приємно?

    • Аж заплакать захтілось..))), образили хлопчика, хай бере лопату, тай в шахту, там навчиться бути чоловіком, а не ” цвєточком”, який від слова “попа” втрачає свідомість. Не роздувайте з мухи слона! Не така вже це велика персона, щоб стільки уваги приділяти цьому, і нічого слава Богу не сталось, кров у хлопців молода, ось і заграла, і ще – заяву всежтаки прийдеться писати, хоч і після такого важкого стресу..))))

      • Чому ж ви це йому в обличчя не скажете, а ховаєтесь за “посмішкою” сашка, можливо в звязку з обмеженням малого прикордонного руху вам вчасно підгузки привезти не встигнуть, а без них не взмозі вийти з дому і сказати все в очі ???? Розмовляєте про вчинки справжнього чоловіка, а самі що ???

        • так йому ж і сказали..)))))), а він заплакав тай дядьки, за яких він так захищав не захистили, ай-ай-ай..)))

      • Візьми свого Порпилицю на шахту який має професію електрослюсар підземний і хай ремонтує те, що поламав ти. Хай покаже свої знання в шахті і відробить шахтарські потрачені кошти на його навчання. І взагалі тільки придурок не розуміє чому Бужанка знову мутиь воду. Порпилицю хочуть вигнати і всі ваші вимоги. Тільки зарплатою прикриваєтеся!

        • ДО ТВОГО ВІДОМА – “О ВЕЛИКИЙ ПЕНСІОНЕРЕ” – ВІКТОР ПОРПЛИЦЯ СВОЄ У СВІЙ ЧАС В ШАХТІ ВІДПРАЦЮВАВ, ЩЕ ЗАДОВГО ДО ТВОЄЇ ПЕНСІЇ ТА ДО СВОЇХ ЛЕЙТЕНАНТСЬКИХ ПОГОНІВ, ЩО ОДЯГНУВ ПІЗНІШЕ !!!…
          І Я ПРАЦЮВАВ ТОДІ РАЗОМ З НИМ НА ОДНІЙ ДІЛЬНИЦІ, ТОЖ НЕ ЗІ СЛУХІВ ЗНАЮ, ЯКИЙ ВІН ПРАЦІВНИК !!!…
          :-D :-D :-D

      • Чому людина з вищою юридичною освітою повинна працювати в шахті? Молодчина! Він і є самий сміливий, за тих керманичів з досвідом роботи за спиною. Поховалися, позвільнялися…І вчився на денному відділенні, тому й спеціаліст, на відміну від декого, є хороший. А ті крикуни, скоріше стая, по-одному всі сцикуни. Молодець, з бидлом потрібно боротися!!! Це бєздєльніки, які кинули своє робоче місце на повний завал! Михайло, у тебе багато однодумців, ті виродки уже у всіх в печінках. Але чому бояться? Дивно, чому бездіяльна влада?

      • А чого він має лізти в шахту? Він пішов вчитися, отримав вищу юридичну освіти, от і сидить в кабінеті.Хто на що вчився

  6. Немає різниці кого принизили, факт залишається фактом. І понести відповідальність повинні ті,хто це вчинив! А ти Макарчук, запамятай собі, що принижуючи інших сам не возвисишся і не станеш кращим. Якщо хочеш щось доказати, то не політикою, а своєю працею!!!

  7. А чого працівники не можуть зібратись і заставити Макарчука і Порплицю написати заяви?! Наскільки відомо більшість не дуже задоволена різкими, некомпетентними і тупими діями Макарчука!

      • Пенсіонер і справді, на відміну від тебе, великий. Адже пенсію заробив своєю працею. А ти крім того, щоб поливати брудом нічого не вмієш. Все можуть, просто не хочуть маратися. Вони скоро й самі себе порішать. В цьому світі нісого просто так не проходить.

  8. Чи є в Україні влада яка може притягнути до відповідальності за таку поведінку? Хочеться вірити що є і нарешті щось зрушиться.
    А відповідь на питання чому причепилися до Борсука відома- Порплиця!

  9. Шановні, а куди увесь час дивиться вся наша влада вже понад 24 роки ТІЄЇ “НЕЗАЛЕЖНОСТІ”?!?… МОЯ ВІДПОВІДЬ: – У СВОЇ КИШЕНІ!!! …
    І З КОГО ВОНИ “ДЕРУТЬ” – З НАС НАРОДУ ЦІЄЇ ДЕРЖАВИ !!! …
    ТОЖ ЗАДУМАЙТЕСЬ НАД ТИМ ГЛОБАЛЬНО !!!… а що до цього словесного конфлікту – то в порівнянні – це краплинка в МОРІ: БРЕХНІ, МАССОВОГО ГРАБУНКУ ЛЮДЕЙ ТА ДЕРЖАВИ В ЦІЛОМУ !!!… ясне, що поліція розбереться в конфлікті, А ХТО РОЗБЕРЕТЬСЯ З ВЛАДОЮ ?!?…

  10. Цікаво дуже,чому провідний юрисконсульт не працює в кабінеті з табличкою “ЮРИДИЧНИЙ ВІДДІЛ”,а відсиджується у кабінеті директора з кадрів,соціальних питань та транспорту?Напевно Парфенюк охороняє його, тим самим висловлює свою вдячність за поновлення на роботі “чесним” шляхом.Михайло зробив для цього все можливе та не можливе.

    • цей “ПРОВІДНИЙ” юристконсульт – СИНОК СВОГО БАТЬКА І “ПЛЯШЕ” ПІД ЙОГО “ДУДКУ”, А ПО ПРОСТОМУ “ПРАЦЮЄ” ТАК Я ПОТРІБНО ЙОГО БАТЬКОВІ ТА ТІЙ ЗГРАЇ ЗЛОДЮГ – ЩО ЗАРАЗ ЗНОВУ ЗБИРАЮТЬСЯ В АДИІНІСТРАЦЇ ДП “ВОЛИНЬВУГІЛЛЯ” І ВІН ЖЕ ВИРОДОК І ДОПОМАГАЄ ЦІЙ ЗГРАЇ ЗІБРАТИСЯ НАЗАД !!!…

      • Один із цієї зграї вже написав заяву на звільнення.А решта поки працюють,точніше двоє “важко” хворі(які бігають по місту як газелі при таких то хворобах!!!),а інші роблять вигляд,що їздять то на Бужанку то на 9.Куди небудь відлучитись із ДП,щоб не писати заяви.Богдан, так тримати далі.

        • Приджурок мова йде про 37 чоловік яких мають скоротити, і це не прибиральниці, а люди в яких зарплата від 6 тис. грн. і вище. Вся біда в тому, що там є Порпилиця. Чи може ти в клубі який підтримує Порпилицю то плати сам йому зарплату і за оренду машини також.

          • Ви погано обізнані про заробітну плату тих 37 людей.Зарплата від 6 тис.грн і вище-тільки у директорів.Питання до Вас: скільки з 37 людей директори?НЕ володієте інформацією,то не пишіть дурниць.

        • В ДП ,,Волиньвугіллі” працює один гендиректор, технічний деректор, заступник гендиректора з виробництва, а далі вже ноухау комерційний директор Акатов – перший злодій, але класний пацан для двохразового чемпіона психушки, начальник юридичного відділу пан Порпилиця – саме не винне ягня, якого не те, щоб вигнати, а посадити мало. Хочуть скоротити все ноухау яке було придумано в останній час, але тут псих-даун під командуванням Порпилиці акий дає команду фас. І почалося всі дармоїди, не роби, пенсіонери, регресніки доречі я особисто за, аде ж заклики однорічної давнини – скоротити штат, забрати з оренди автомобілі (Порпилиця) дехто може забув, що говорив раніше.

          • Шановний,порвторюсь,якщо не володієте інформацією,а тільки чутками,то не пишіть дурниць.В ДП директорів більше ніж Ви думаєте і написали.Ви напевно разом з Акатовим крали,раз пишите,що він перший злодій,тоді Ви другий.

      • Таким як у нього батьком тільки гордитися. І сина виховав гарно. А батькам тих крикунів, стид і ганьба! Таке враження, що виховувалися в глухому лісі! І дітям своїм “хороший” приклад показують! Чи поважати людину- це вибір, а відноситися з повагою – це виховання! Та про яке виховання в даному випадку може йти мова!

        • в них одна риса – ХАМСТВО!
          Покричати аби нічого не робити. Всі погані, лиш вони цяці. Може пора на себе подивитися?

      • Інкогніто та щей в додачу забудькуватий то нічого що Борсук Михайло Миколайович не працює на ДП “Волиньвугілля” ?????

        • шахтарику, в мене пам’ять відмінна, і бачення проблем на корню, скажімо так:
          – “з відки ноги ростуть” я досконало бачу !!!…:-)

    • Чому? на чому ваші обвинування грунтуються ?
      Ах вибачте забув: тому що, ми так рішили, нам так треба?

      • … ТОМУ ЩО МИ ТАКИ ВИДОБУВАЄМО ПРОДУКЦІЮ ЦЬОГО ВИРОБНИЦТВА, І НЕ ПОЗВОЛИМО НІКОЛИ БІЛЬШЕ НАС ГРАБУВАТИ, А ЦЕЙ “ПРОВІДНИЙ ЮРИСТ” ДОКЛАВ В СУДІ СВОЇ “УСІ ВМІННЯ, НАВИКИ ТА ЗУСИЛЛЯ” АБИ ПРОГРАТИ ДВІ СПРАВИ ПРОТИ ДВОХ ЗЛОДЮГ, ЩО МИ РАНІШЕ ДОМОГЛИСЯ ЇХНЬОГО ЗВІЛЬНЕННЯ І ТИМ САМИМ ДОПОМІГ ЇМ ПОВЕРНУТИСЯ НАЗАД НА СВОЇ ПОСАДИ, Я ТАК СКАЖУ, ЦЕ ЩЕ М’ЯКО ДЛЯ НЬОГО ОЦЕ “ОБЗИВАННЯ” – БО ВІН ЗАСЛУГОВУЄ НА БІЛЬШЕ !!!

          • ШАХТАР, Я УТОЧНЮ ДЛЯ ТЕБЕ, ТАКОЇ НЕУВАЖНОЇ ЛЮДИНИ – МИ ДОМОГЛИСЯ ЗВІЛЬНЕННЯ БАНДИ ЗЛОДЮГ, І ЦЕ ВСЕ РОБИЛОСЯ ТА ЗАВЖДИ РОБИТЬСЯ І РОБИТИМЕТЬСЯ НАМИ В РАМКАХ ДІЮЧИХ ЗАКОНІВ НАШОЇ КРАЇНИ !!!…
            ТО ЗАКАРБУЙ СОБІ ТА УСІ ХТО МАЄ СУМНІВИ ЩО ДО НАШИХ ВИМОГ ТА ПРОТЕСТІВ – ВОНИ ПРОВОДЯТЬСЯ В РАМКАХ НАШИХ ДІЮЧИХ ЗАКОНІВ !!!!
            :-)

  11. Вся ця ситуація нагадує божевільню. Як на мене гнати треба всіх: і макарчуків, і борсуків, і порплиць, всіх гнати сраною мітлою.

  12. ДЛЯ УСІХ РОЗУМНИКІВ ТУТ, СПУСКАЙТЕСЯ ЗІ МНОЮ В ШАХТУ, ТА НА ФІЗИЧНО-НАЙВАЖЧИЙ НАРЯД, В РУКИ ЛОПАТУ ТА ОБУШОК І РАЗОМ ЗІ МНОЮ УСЮ ЗМІНУ З ВІДРИВОМ НА ДЕКІЛЬКА КОВТКІВ ВОДИ ПЕРІОДИЧНО З ФЛЯГИ, В ВИДОБУВНУ ЗМІНУ, КОЛИ ДАЛІ ЯК ЗА МЕТР НІЧОГО ЗА ПИЛОМ НЕ ВИДНО, ТОДІ Я ПОБАЧУ ЯК ВИ РОМІРКОВУВАТИ БУДЕТЕ !!! …
    :-)

    • Ти, теля, ІНКОГНІТО, невже ти думаєш, що ти такий великий горняк. Я заробив уже пенсію в шахті, і заробив у 40 років. І вугілля видобували в сотні раз більше за вас, і якісане вугілля. Породу і ту не видобуваєте. Бо ви, справжні лежні і нахаби. Робити не хочете, ось і все пояснення. Сором за таких як ви. Позорирте гідне ім’я ШАХТАР! Тільки ричати і принижувати інших умієте. Як стая диких тварин! Так поступають тільки ущербні люди. Та кого ви з себе представляєте, справжній великий нуль.

      • Я СЕБЕ НІ КРАПЛИНИ НЕ ВОЗВИСИВ, ЛИШЕ СКАЗАВ ТЕ, ЩО СКАЗАВ – НЕ БІЛЬШЕ !!! …. І ВСЕ МНОЮ СКАЗАНЕ ВІДПОВІДАЄ ДІЙСНОСТІ – ОТОЖ ПЕНСІОНЕРЕ, ВІДПОЧИВАЙ, РАЗ ЗАРОБИВ ПЕНСІЮ !!! …
        :-)

      • До речі, ти ПЕНСІОНЕРЕ, те і робиш тут, що інших обзиваєш тут, як не “придурок” то “теля” – то що …
        … а себе цікаво ти ким ВОЗОМНИВ ?!?…
        :-D

      • “О ВЕЛИКИМ ПЕНСІОНЕРОМ” ?!?…
        ЗАРАЗ ВПАДУ НА КОЛІНА ТА СТАНУ НА ТЕБЕ МОЛИТИСЯ – “О ВЕЛИКИЙ ПЕНСІОНЕР” !!!…
        :-D :-D :-D :-D :-D :-D

        • інгогніто, ти нікого не поважаєш. погане в тебе керівництво і шахтарі погані. він заробив пенсію своєю працею!

          • ГІСТЬ – а я це не оспорював і ЗАУВАЖ, НІКОГО ТУТ НЕ ОБЗИВАВ, НА ВІДМІНУ ….
            НО І НЕ МІГ НЕ ВІДПОВІСТИ ТОМУ, ХТО СЕБЕ РАХУЄ “ПОНАД” ІНШИХ І ЗВЕРХНЬО ТУТ, ХТО НЕ ТАК ДУМАЄ ЯК ВІН – ТО ЯК НЕ “ПРИДУРОК” ТО ” ТЕЛЯ” !!!…
            а пенсію, я бачив за своє життя, по різному заробляють, ЦЕ НЕ ПОКАЗНИК І НЕ ФАКТ ЯК ВІН ЇЇ ЗАРОБИВ !!!!

      • І ЩЕ:
        – ЗАУВАЖ “О ВЕЛИКИЙ …. ” , ЩО З УСІХ ТУТ, ХТО КОМЕНТУЄ – ТИ ЄДИНИЙ, ХТО ОБЗИВАЄ ІНШИХ !!!…
        І ТИМ, ТИ ПРО СЕБЕ, ВСЕ СКАЗАВ !!!…
        :-D :-D :-D

  13. В громадського місці одна публічна особа принизила іншу публічну особу.
    Без сорому. Без почуття якоїсь вини. І ще відпирається, що зробив все правлиьно.
    Макарчука після цеї виходки неможна називати чоловіком.

    • … Лєна нехай оцей принижений (обіженний) – почне жити та працювати ПО СОВСТІ, не будуть його називати ВЛАСНИМИ ІМЕНАМИ – НЕ БУДЕ ПРИНИЖЕНЬ …
      ВСЕ ПРОСТО, ЯК 2*2=4 …
      ;-) :-)

      • скажіть це йому в очі, чому цей бруд ви виливаете лише” з під спідниці ” ? якщо ви такий гоноровий і гордий мужчина, гордо станьте і скажіть це особисто!

        • а власне ЙОМУ І БУЛО СКАЗАНО ЦЕ В ОЧІ, ІНАКШЕ Б НЕ БУЛО Б ЦІЄЇ СТАТЬЇ !!!!…

  14. АВТОРУ :
    – ЮЛЯ, НЕ “ЧЬМО” А ЧМООО – Человек Морально Отставший От Общества – І ЦЕ ВІН ЗАСЛУЖИВ СПОВНА СВОЇМИ “ПРОВІДНИМИ ТА ПРОФЕСІЙНИМИ ДІЯМИ В СУДІ” (Я ВИЩЕ ВКАЗАВ НА ДВІ ПРОГРАННІ НИМ, ДУМАЮ НАВМИСНО І З ЧИЄЇСЬ ВКАЗІВКИ,СПРАВИ)
    Я НЕ РАХУЮ ЗА ОБРАЗУ, ТЕ ЩО НАЗИВАЄТЬСЯ ВЛАСНИМ ІМЕНЕМ !!!
    :-)

    • Та якби твій Порпляця був такий крутий юрист, то Борсук не програв би суд від ВВ. Так підготовив папери на звільнення.Там працюють кучка грамотіїв, і суди тому виграють. Тільки свою вину визнати слабо! Порплиця такий юрист, як і ти шахтар, одні інтриги і більше нічого!

      • НО НЕ ТОБІ МЕНЕ СУДИТИ, ЯКИЙ Я ШАХТАР, ЦЕ МОЖЕ ТОЙ ЗРОЬИТИ, ХТО ЗІ МНОЮ БЕЗПОСЕРЕДНЬО ПРАЦЮЄ !!!…
        :-)

    • Віталію, як кум поживає? Це ви до нього за юридичною консультацією ходите, щоб дізнатись, хто на що заслужив? ;) Обана, спалили контору рекордсмену з написання коментарів)))) Я ж думаю,чому писати так взялись… Бо для вас то дуже актуальна тема – юристи!

      • Дякую, відмінно Юля, і мені мого розуму та життєвого досвіду вистачає, аби розбиратися в життєвих ситуаціях самому – ХТО Є ХТО !!!…
        …і запитання Ваше не доречне (ЯКОСЬ НЕ ПО ТЕМІ) – що до мого приватного життя, так в житті склалося, що НАЙКРАЩИЙ ДРУГ мій (він же і батько хрещений моєї дитини) – за фахом юрист !!!…
        Тож нічого тут не “спалилося” … :-D :-D :-D
        ну а судячи з написанного вами ж заголовку та і самої статьї,
        Ви не надто ерудований фахівець – Вам порадив би все таки АБИ АДЕКВАТНО “ВИСВІТЛЮВАТИ” У СВОЇХ СТАТЬЯХ ПОДІЇ ВСЕ ТАКИ МАТИ ПІД РУКОЮ ПРИ НАЙМІ ТОЛКОВИЙ СЛОВНИК, АБИ ЗНАТИ ТОЧНО, ЩО ТЕ ЧИ ІНШЕ СЛОВО ЗНАЧИТЬ, ТА ЯК ВОНО ПРАВИЛЬНО ВИМОВЛЯЄТЬСЯ ТА ПИШЕТЬСЯ !!!…
        :-) ;-)
        і ще – Юля, ця подія, що Ви ви тут “просвітили” – відбувалася в безпосередній моїй присутності, тож я маю право висловлювати свою думку відносно, як самого інциденту, та і Вами ж написанного !!!…

  15. Мене шокує ваша позиція, яка грубо принижує особу, ще й Ви самі визнаєте той самий факт. Що ви керуєтесь невідомимим законами. Це певне високо моральний Макарчук як голова НПГУ представник працівників виставляє їх як стато яке не володіє ні культурою спілкування ні правилами етики. “Я не рахую за образу, те що називається власним іменем”
    Шановний всіх вже вкрай достоло Ваші видумані закони!!!
    А як же статття 68 Конституції УкраїниКожен зобов’язаний неухильно додержуватися Конституції України та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей. Незнання законів не звільняє від юридичної відповідальності. Де тут є фраза я можу робити все що я вздумаю!!!
    Шок ето по нашому

    • “шахтарику” не вчи мене моралі, бо про мораль згадують тоді, коли ось як цей “обіженний” сам ЗРІКСЯ УСЯКОЇ МОРАЛІ, ще задовго до тепер !!!…
      ЗАСЛУЖИВ – ОТРИМАВ ЗАСЛУЖЕНЕ !!!!…

        • ЦЕ ТИ СЕБЕ ТАК ОЦІНЮЄШ ?!?….
          ЧИ ТО ХТО ТИ ТАКИЙ, АБИ ВИЗНАЧАТИ ТОЙ ЧИ ІНШИЙ РІВЕНЬ РОЗУМУ В ЛЮДИНИ !!!!…
          ОСЬ ТИМ ТИ ПРО СЕБЕ ВСЕ СКАЗАВ – МЕШКАНЕЦЬ !!!!
          :-D :-D :-D

  16. всім адекватним людям зрозуміло, що конфлікт на Воиньвугіллі створює Порплиця, з яким не хоче працювати жоден керівник (крім Кисельова).
    І руками Макарчука робить своє діло.
    Щось тільки на Бужанці 15-20 “свідомих” шахтарів, які борються за справедливість. А де 9? Працює, на відміну від крикунів які не хочуть працювати. Докричитеся хлопці! Розженуть всіх. Отоді будем чухатись.

    • а обгрунтуй, будь ласка Гість :
      стільки років Віктор Порплиця пропрацював в об’єднанні, і ЧОМУСЬ З УСІМА КЕРІВНИКАМИ, І ЖОДНОГО РАЗУ НЕ БУВ ПОМІЧЕНИЙ В МАХІНАЦІЯХ ПРОТИ ПРОСТИХ ШАХТАРІВ, А ТУТ МАЛИЙ ВИРОДОК, НЕ ВСТИГ “ОПІРИТИСЯ” А ВЖЕ ДВІ СПРАВИ “ЗЛИВ” ПО СУТІ ПРОТИ НАС ПРОСТИХ ШАХТАРІВ ?!?!? ….
      І ДО ЧОГО ВЗАГАЛІ ПРИЧЕТНИЙ ВІКТОР ПОРПЛИЦЯ, ОКРІМ ТОГО ЩО ВІН ПРАЦЮВАВ ТА ПРАЦЮЄ СУТО В ІНТЕРЕСАХ НАС – САМИХ ЩО НЕ Є “ЧОРНОТИ” – САМИХ ТИХ ПРОСТИХ, ЧИЇМИ РУКАМИ ВЛАСНЕ ВИДОБУВАЄТЬСЯ ТЕ ВУГІЛЛЯ З НЕДР ЗЕМНИХ, ЦЕ ПОТІМ ВОНО ТРАНСПОРТУЄТЬСЯ ТА ВИДАЄТЬСЯ НА ГОРА – ДЕ ТИМИ Ж ЗЛОДЮГАМИ ГРАБУВАЛОСЯ, КОТРИХ МИ ДОМОГЛИСЯ ЗВІЛЬНЕННЯ, А “ЗАВДЯЧУЮЧИ” ЦЬОМУ ВИРОДКОВІ (БО ІНАКШЕ Я НЕ МОЖУ ЙОГО НАЗИВАТИ) ЦИХ ЗЛОДЮГ “ЛЕГІТИМНО” ПОНОВИЛИ НА ПОСАДАХ – ЦЕ ПО ТВОЄМУ НЕАДЕКВАТНІ ШАХТАРІ – КОЛЕКТИВ ЦІЛИЙ, КОТРИЙ БЕЗПОСЕРЕДНЬО ВИДОБУВАЄ ВУГІЛЛЯ, ТОБТО БЕЗПОСЕРЕДНЮ ПРОДУКЦІЮ УСЬОГО ПІДПРИЄМСТВА, А ОСЬ ЦЕ ВИРОДОК ТА ТАКІ ЯК ТИ – АДЕКВАТНІ ЛЮДИ – ЧИ МОЖЕ ЛЮДИСЬКА ?????!!!!…
      Я ДОБАВЛЮ ЧИСТО З ЛЮДСЬКОЇ СТОРОНИ, НЕ ПОТРІБНО ПРОТИ НАРОДУ ІТИ ТАК З МОЛОДУ ЙОМУ, БО НЕ РІВЕН ЧАС (НЕВІДОМО ЯК СКЛАДЕТЬСЯ В МАЙБУТНЬОМУ, ЯК НАРОД ПОВЕРНЕ ДОЛЮ УСІЄЇ ДЕРЖАВИ) !!!! …
      НЕХАЙ КРАЩЕ, ДОКИ НЕ ПІЗНО – ПЕРЕГЛЯНЕ СВОЇ “ЦІННОСТІ” В ЖИТТІ !!!!…

        • Шахтар, можеш посміятися до схочу, но пам’ятай:
          сміється той – хто сміється останнім !!!…
          :-) ;-)

          • Правильно казати: Сміється той хто сміється, а той хто сміється останнійтой той “тормоз”.

      • Ага, працює на шахтарів, спеціально щоб їх на роботу возити, в першу чергу, свою машину в оренду здав….

      • Щоб добавляти від людини треба нею стати. А за державу не переживай, краще розкажи чому твій Порпилиця, а “ЗАВДЯЧУЮЧИ” ЦЬОМУ ВИРОДКОВІ (БО ІНАКШЕ Я НЕ МОЖУ ЙОГО НАЗИВАТИ) машина в аренді, я розумію 500 мертрів йти до дому чи на роботу тяжко, але плати сам за неї.

        • а по твоєму, ми не люди – мншканець ?!?…
          :-D :-D :-D
          ДИВНЕ ТА НЕДОРЕЧНЕ ЗАПИТАННЯ ПРО АВТОМОБІЛЬ –
          НАВІТЬ РОЗ’ЯСНЮВАТИ ОЧЕВИДНІ РЕЧІ НЕМАЄ БАЖАННЯ !!!!

        • P.S. мешканець, а по твоєму – ЯК ЧИ ТО НА ЧОМУ МАЄ ПРАЦІВНИК, НАЧАЛЬНИК ЮРИДИЧНОГО ВІДДІЛКУ, ПЕРЕСУВАТИСЯ У СЛУЖБОВИХ СПРАВАХ – ПО ЗАКЛАДАМ, ІНСТАНЦІЯХ – ТО ЩО !!!????…
          ДІЙСНО ТУПЕ ТА БЕЗГЛУЗДЕ ТВОЄ ЗАПИТАННЯ !!!!!…
          :-D :-D:-D

          • І скільки кілометрів щодня у службових справах, якщо не секрет?

  17. Вас два рази звільняли з ДП”Волиньвугілля”, а Ви все поновлювались, це так добре працювали з всіма керівниками ДП?

  18. Ви мене не знаєте,а вже наклепи наводите. Тепер я розумію, що і на всіх людей також, які вам говорять те, що не подобається.

    • – які наклепи Людмила, БУДЬТЕ УВАЖНІШОЮ, ЛИШЕ ЗАПИТАННЯ, ТА ПРИПУЩЕННЯ, НЕ БІЛЬШЕ !!!…

  19. ВСЕ ЩО СТОСУЄТЬСЯ ДАННОГО МАТЕРІАЛУ, ТА САМОГО ІНЦИДЕНТУ, Я ВИСЛОВИВ СВОЮ ДУМКУ, А РЕАГУВАТИ НА НЕАДЕКВАТНИХ, ТА ТАКІ Ж ЇХ НЕАДЕКВАТНІ, БЕЗГЛУЗДІ ТА НЕ ПО ТЕМІ ЗАПИТАННЯ, ТО ЩО – РАХУЮ НИЖЧЕ СВОЄЇ ГІДНОСТІ !!!!
    :-)

  20. ДЯКУЮ УСІМ ЗА УВАГУ:
    ДО МОЄЇ СКРОМНОЇ ПЕРСОНИ,
    ТА ДО МОЇХ КОМЕНТАРІВ !!!
    :-) ;-)

  21. ІНКОГНІТО, спокійно, не нервуйтесь. Скоро ми з вами зустрінемось і поговоримо віч-на-віч.

    • Владе, роблю виключення, для вас:
      а з ким ви хочете зустрітися віч-на-віч – зі мною – як людиною, чи зі мною – як “ІНКОГНІТО” ?!?!? …
      :-)

      • Добавляю коментар, який писав на НД. Хоч тут прочитають…Ви напевно не компетентні, то поцікавтесь не у Порплиці, і порада, ще поспілкуйтеся з адекватними людьми, структуру розробляє економічна служба, під керівництвом директора з економіки, а люди, яких ви перечислили до ціє дирекції не відносяться. Знаю, що зараз від вас поллється бруд в мою адресу, якщо взагалі опулікуєте коментар, в чому сумніваюся, та знайте, що справжній журналіст не пише заказні, однобокі статті, не обливає брудом людей у своїх публікаціях. Та всі мають право на помилку, поговоріть в неформальній обстановці з іншими, не тими крикунами, шахтарями, які добросовісно виконують свою роботу і ви зрозумієте як вас використали і ввели в оману… І ще Борсук менший працює на декретному місці Лєни Костик, це її місце провідного юрисконсульта, і відпустка у неї по 30 серпня. Ось це факт. Перш ніж іти на поводу у непорядних людей перевіряйте достовірну інформацію. Ви ж добра людина, адже тільки добрі люди так люблять тварин. Тому й довіряєте всякій “нечисті”. А ще перевірьте скільки стажу, прогулів, ранніх виздів у тих так званих представників шахтарських колективів. Будете здивовані…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер