<

Лист намірів щодо співпраці підписано між Нововолинськом та польським містом Свіднік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:30 | 11.06.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ 1 коментар

Нововолинськ перейматиме досвід Європи, співпрацюючи із польським містом Свіднік.

Днями міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков підписав лист намірів про співпрацю, про це він розповів під час прес-конференції.

Співпраця між містами відбуватиметься по декількох напрямках: муніципальне управління, освіта, господарство, бізнес. Також проводитимуться навчання та семінари в сфері реалізації сучасних програм, які стосуються життя суспільства, розвитку туризму, захисту навколишнього середовища, стратегічного планування та розвитку інфраструктури.  Проводитиметься обмін досвідом між муніципалітетами та громадськістю, партнерство у написанні та реалізації проектів.

Міський голова Нововолинська Вікор Сапожніков вважає, що досвід європейської країни із значними показниками економічного розвитку стане корисним для Нововолинська.

Місто Свіднік засновано у 1954 році, воно входить до складу Люблінського воєводства. Там проживає більше 40 тисяч мешканців. Місто будувалося навколо аеропорту. Очільник міста Свіднік обирається п’ятий раз поспіль. Річний бюджет міста від 20-ти до 25-ти млн. євро, а це в чотири рази більше ніж у Нововолинську

В найближчому часі до волинського шахтарського міста завітають гості із Свідніка, згодом делегація із Нововолинська також відправиться переймати досвід у польське містечко.

“Надіюсь, що в майбутньому між містами Нововолинськ та Свіднік будуть підписані угоди про співпрацю.”, – підсумував мер Нововолинська.




один коментар
  1. “Надіюсь, що в майбутньому між містами Нововолинськ та Свіднік будуть підписані угоди про співпрацю.”, – підсумував мер Нововолинська. опять будут чтото дерибанить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер