<

Львівські театрали приїхали до Нововолинська з прем’єрою комедією «Кредит для камікадзе»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:42 | 15.04.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У четвер, 14-го квітня у Нововолинську відбулась прем’єра вистави Львівського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Юрія Дрогобича, «Кредит для камікадзе». Це комедія популярного українського драматурга Анатолія Крима.

Ще з перших хвилин дійства глядач починає повністю поринати у атмосферу гри і складається враження що кожен із глядачів має свою відповідну роль. Актори вражають своїм професіоналізмом , тому в усьому залі панує повна злагода. Кожен з них дуже детально та трепетно передає почуття свого героя, чим здобуває прихильність та зацікавлення глядачів.

Історія настільки актуальна у наш час, що її варто переглянути усім українцям. Порушуються загальні проблеми сільського господарства, меценатства, нечесних можновладців та правління загалом у селянських прошарках суспільства.

Яскраво виражена любов до власної землі, як матері, яка здатна прогодувати свої дітей, заради чого вони й живуть . Еміграції та працевлаштування українців у інших країнах, у той час коли іноземці простягають руки до наших родючих земель. Знецінення людської праці загалом та сімейні відносини.

Гра та сюжет твору заставили глядачів неодноразово плакати, відчуваючи у своїй душі біль за несправедливість життя. Кожен хто виходив із залу зробив багато висновків для себе та мав привід задуматись над власним існуванням.

12919710_1784937658401855_1101090904408038996_n




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер