<

Луцькі правоохоронці затримали в Нововолинську «баригу» із субутексом та тропікамідом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:58 | 22.09.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
56
/ коментарі 3

У суботу, 22-го вересня, у Нововолинську правоохоронці управління протидії наркозлочинності Волинської області затримали торговця наркотиками Павла Д. та провели обшуки в його помешканні. 

Полісмени обласного управління протидії наркозлочинності кілька місяців “вели” наркоторговця, здійснювали контрольні закупки наркотичних засобів.

У ході проведення оперативної закупки 22-го вересня 37-річний мешканець Нововолинська незаконно збув за 600  гривень одну таблетку білого кольору, зовні схожу на “Субутекс”, яка містить у своєму складі наркотичний засіб бупренорфін. При ньому також було виявлено чотири флакони очних крапель “Тропікамід”.

“Барига” продавав одну пляшечку “Тропікаміду” за 150 гривень. В закупці вона коштує 70 гривень, а “Субутекс” в Європі роздають безкоштовно для наркозалежних.

Співробітники управління протидії наркозлочинності провели також санкціонований обшук в помешканні наркоторговця по бульвару Шевченка, 15. У квартирі чоловіка виявили два паперових згортки з речовиною рослинного походження, використані шприци та речі, ймовірно викрадені. Серед них велосипеди, інструменти, сумки з банками шампуню та інші.

Поки тривали обшуки в помешканні наркоторговця, навпроти будинку стояв його товариш Вася.

Правоохоронці затримали Павла Д. в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу. Вирішується питання по пред’явленню підозри та обрання йому запобіжного заходу. Судове засідання має відбутися у понеділок.

У помешканні залишився котик Булька. Тітка затриманого наркоторговця обіцяла за ним доглядати.




коментарів: 3
  1. Насмішили самі себе. Той барига і не ховався. І таких як він багато. На них і показники роблять. А затримати справжніх наркодилерів кишка тонка. Хоть і знають хто, де, коли. Та матеріально невігідно затримувати таких.копійочка капає.

  2. Хочу сказать то, что полиция не того арестовала. Коллеги, Вы не того взяли, Павел больной человек, у него большие проблемы со-здоровьем, а Вы его под арест. Он не продавал, Вы сами это хорошо знаете!!! Жалко парня, что какая-то ,,гороховская с…ка” сделала видео, как будто Паша продаёт. Отпустите его, а возьмите тех, кто это заслуживает. Тех, кто с Вами в доле…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа