<

Луцьк та Нововолинськ отримали найбільше іноземних інвестицій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:49 | 19.11.2014 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Цього року в економіку області іноземні інвестори вклали понад 17 мільйонів доларів США прямих інвестицій (акціонерного капіталу). Про це інформує Головне управління статистики у Волинській області.

Загальний обсяг прямих іноземних інвестицій (акціонерного капіталу), внесених в область за весь період інвестування, на 1 жовтня 2014 року становив майже 291 мільйон доларів або в середньому 280 доларів на одного жителя області.

Інвестиції надійшли з 39 країн світу. Основними країнами-інвесторами, на які припадало приблизно 60% загального обсягу прямих інвестицій, є: Кіпр, Польща, Вірґінські Острови.

Найбільше інвестицій отримали господарюючі суб’єкти міст Луцьк, Нововолинськ, а також Ковельського та Луцького районів. У ці регіони спрямували майже 91% всіх інвестицій.

Дві третини внесеного з початку інвестування іноземного капіталу зосереджено на промислових підприємствах, зокрема, на підприємствах із виготовлення виробів із деревини, паперу та поліграфічної діяльності; виробництва меблів, іншої продукції; ремонту та монтажу машин і устаткування; виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів; виробництва гумових та пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа