<

Луцькі лікарі врятували ногу нововолинця, який постраждав у ДТП в перший день Нового року. Відео 18+

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:48 | 28.01.2020 / Іваничі, Нововолинськ / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

66-річний мешканець Нововолинська Володимир, який постраждав в ДТП на виїзді з Нововолинська до Іванич в перший день Нового року, переніс дві операції на тазі й нозі.

Відео розмістив на каналі Ютуб Андрій Гнатюк, – передає Волиньпост.

У відео розповіли подробиці ДТП. Чоловік їхав на Таврії, а йому на зустріч рухався автомобіль Опель, який виїхав на зустрічну смугу. Відбулося лобове зіткнення. Водія Таврії діставали з автівки рятувальники за допомогою спецзасобів.

“Бачу машина несеться з фарами – поставлять галогенки, світять в очі, нічого не видно. Йому (водію Опеля – ред.) здалася яма на дорозі і він об’їжджав. Секунди… бах… Там немає ям”, – розповів Володимир.

Першу допомогу чоловіку надали в лікарні Нововолинська, а через день він поїхав у Луцьк.

З використанням авторської репозиційної системи й сучасного рентген-обладнання лікарі Волинської обласної лікарні провели пацієнтові малотравматичну операцію із вживлення титанових пластин.

Апарат знерухомив лише гомілкову кістку, саму ж ногу під час втручання хірурги могли згинати і не фіксували її після того. А спинальне знечулення дало можливість пацієнтові знати все, що відбувалося в операційній.

Невістці постраждалого водія Таврії, яка їхала разом з ним, також встановили пластину. Ще одна пасажирка, онучка Володимира, обійшлася без травм.

Деталі – у відео:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер