<

Ловили сітками: чоловік «здав» рибних браконьєрів у Нововолинській громаді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:18 | 1.04.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
34
/ коментарі 3

31-го березня на «гарячу лінію» Волинського рибоохоронного патруля надійшло повідомлення від небайдужого рибалки про порушення Правил рибальства на водному об’єкті, поблизу с. Хренів Нововолинської ТГ.

Про це повідомляє Волинський рибоохоронний патруль.

Державні інспектори, які прибули на виклик, викрили двох громадян, що ловили водні біоресурси забороненими сітками. Порушники не встигли завдати шкоди рибному господарству.

На осіб складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ готуються до передачі в суд для притягнення порушників до відповідальності. Знаряддя лову вилучено.

Начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик просить громадян, які стали свідком факту браконьєрства, повідомляти на номер «гарячої» лінії рибпатруля: (067) 360-78-40».

Нагадуємо, з першого квітня розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів. Відповідно до Правил любительського та спортивного рибальства, під час нересту дозволяється виключно любительське рибальство однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом з берега за межами нерестовищ.




коментарів: 3
  1. Виродків,які ловлять рибу сітками треба здавати правоохоронцям всіма можливими способами, їх сітки і човни знищувати. Небайдужий рибалка,ти молодець!!!

  2. У тексті пише про прохання повідомляти,як це “здав”?Повідомив свідомий громадянин)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця