<

Люди просили дитмайданчик, а буде черговий магазин – Активіст Лукашук з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 18.09.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Мешканці мікрорайону на перехресті вулиць Ціолковського та Лесі Українки у Нововолинську неодноразово просили міську владу дозволити облаштувати дитмайданчик. Роками міський голова Віктор Сапожніков уникав відповіді на цю тему, і лише зараз після чергової сесії міської ради повідомив, що на цьому місці буде магазин.

Про це у відеозверненні на своїй сторінці у соцмережі повідомив активіст Микола Лукашук, – пише Нововолинський інформаційний портал.

Нагадаємо, раніше кілька активних мешканців мікрорайону, не дочекавшись дозволу від мерії, самостійно облаштували пісочницю та зробили двоє воріт, щоб місцеві діти мали де провести час. Однак до активістів прийшли працівники прокуратури. 

Тоді активіст пообіцяв, що докладе всіх зусиль, аби діти мали повноцінний дитячий майданчик. З цим, власне, він і прийшов на чергову сесію Нововолинської міської ради сьогодні. 

“Очевидно Віктор Сапожніков спеціально вирішив відповісти мені вже після закінчення сесії, аби жодна камера у залі чи присутні журналісти не могли зафіксувати його слів”, – каже активіст.

“Зрештою мер дав відповідь на моє запитання та повідомив, що там буде магазин для мешканців цього мікрорайону. На кінець своєї каденції міського голови, я думаю, Сапожніков ще встиг увірвати гарний шмат фінансової вигоди собі до кишені. Діти вам вдячні, Вікторе Борисовичу”, – додає на завершення Микола Лукашук.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=750047599106874&id=100023049228211




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер