<

Лікарня в Нововолинську терміново шукає працівників у реанімаційне відділення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:14 | 16.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
37
/ коментарі 23

Нововолинська центральна міська лікарня терміново потребує санітарок і медичних сестер в реанімаційне відділення, підійдуть і студенти. Обіцяють високу оплату праці.

Про це йдеться на сторінці медзакладу у фейсбук.

“Потребуємо працівників. Лікарня терміново потребує для роботи в реанімаційному відділенні санітарок і медичних сестер. Оплата праці в 4-ох кратному розмірі посадового окладу. Запрошуємо для роботи також студентів медиків”, – йдеться у повідомленні.

Для довідок звертайтесь за номером телефону: 4-91-20.




коментарів: 23
  1. За такі гроші , як там платят , дивно , що там ще досі люди працюють. А після того , як їм навіть обіцяну добавку в 300 % навіть не платять, то і ті що є , звідти підуть.

    • Безвідповідальність в системі призводить до срачу і в малих підрозділах… Багато вже повтікали як щури, сімейні лікарі просто не піднімають трубку (імен не назву, забагато честі). Дитина здала кров і все інше на аналізи, а вони вже третій тиждень шукають результати…
      Дякую тим хто лишився

    • Можете спробувати санітаром попрацювати та показати майстер клас (щоб не 0000000000), візьмуть без освіти,3400грн отримаєте за місяць, «сподобається» точно.
      А потім, можна й на лікаря вивчитися і далі за 5000 грн працювати.

  2. Читаю тупі коменти… Диванна сотня активізувалась! Тільки гадити все вміють! Люди стараються для них, щось роблять- все не так! Що ж ти, одне з другим зробило- хіба язиком! Дописувач Ігор видно тямить в медицин, Володимир свої кошти хоче направити у фонд лікарні, а Олег видно ще той РАБАТЯГА!

  3. Може їм нові автівки Шкода Суперб купити? Які собі міськи начальнички купляють з салонів під час карантину

  4. Які свідомі наші жителі.Тільки паплюжити всіх і все. Це ж для нас все робиться.Щоб дати нам більше зберегти життя.І лікарів також буде потрібно. З таким хамським відношенням до медиків скоро будем лікуватися в шептунів і знахарів.Тільки втрати можуть бути значні.Здоров’я всім, а найперше медикам.І терпіння їм до нас пацієнтів, бо дійсно не відаєм, що творим.

    • Медиків ніхто не паплюжить, Андрію. Люди медикам вдячні за їхню благородну і небезпечну працю. А паплюжать люди виключно начальничків та чиновників бариг. Розуйте очі,Андрію, кого паплюжать

  5. Ти б пельку свою закрив а пішов би і попрацював на посаді санітара. Тебе приймуть. В тебе мабуть 3 вищих освіти. І працюєш ти на 3 роботах в поті чола. Щоб давати 000000 оцінку людям яких ти ні сном ні духом не знаєш треба бути 00000 людиною. Якою очевидно ти і є

  6. Перш ніж когось шукати, хай добре відносяться до наявного персоналу. Після того як помер перший носій вірусу, лікарям мали зробити тести, щоб перевіритись. Так чому їх роблять виборочно, або коли примусять і накричать. Чому інтерни, ходять на роботу, а насправді не повинні, чому їх не вважають за людей, і так халатно ставляться, і кидають під танки, а коли тест зробити, то навіщо, хай стдять дома…

  7. Слава Богу я там вже не працюю! Згадую НЦМЛ як чорну смугу в житті. Співчуваю персоналу та Нововолинську в цілому. Але ви самі обирали своїх “топ-менеджерів”

  8. Нас скоро не буде кому лікувати, за таку принизливу зарплатню, нема більше дурних) і це страшніше любого віруса)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа