<

Лікаря з Володимира-Волинського обрано головою ради Нововолинського госпітального округу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:48 | 26.10.2018 / Володимир, Нововолинськ /
Перегляди
4
/ коментарів 5

Заступника головного лікаря Володимир-Волинського ТМО, головного лікаря ЦПМСД Катерину Чубок обрано головою Госпітальної ради Нововолинського госпітального округу.

25-го жовтня у Луцьку відбулось перше засідання госпітальної ради Нововолинського госпітального округу, на якому і обрали голову Госпітальної ради.

Як відомо, до Нововолинського госпітального округу увійшли лікарні міст Нововолинська, Володимира-Волинського, ОТГ Володимир-Волинського, Локачинського та Іваничівського районів. Про це повідомляє офіційний сайт Володимира-Волинського.

За Положенням про Госпітальний округ до повноважень Госпітальної ради належать вироблення пропозицій для їх затвердження учасниками госпітального округу щодо: трансфертів між бюджетами учасників госпітального округу для фінансування програм вторинної (спеціалізованої) та екстреної медичної допомоги; багаторічного плану розвитку госпітального округу; реорганізації і перепрофілювання закладів, що надають вторинну (спеціалізовану) медичну допомогу в межах госпітального округу; визначення закладів охорони здоров’я, функціональні потужності яких
будуть підвищені до рівня функціональних потужностей лікарень першого чи другого рівня; призначення та звільнення керівників закладів охорони здоров’я комунальної власності, що знаходяться в межах госпітального округу; інших питань, визначених рішеннями учасників госпітального округу, які належать до компетенції органів місцевого самоврядування щодо забезпечення надання медичної допомоги в госпітальному окрузі.

Від міста Володимира-Волинського до Госпітальної ради міською радою було делеговано четверо членів: перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, секретар міської ради, заступник міського голови Олег Свідерський, головний лікар ТМО Олександр Клачук та його заступник, головний лікар ЦПМСД Катерина Чубок.




коментарів: 5
  1. Ну це й новина та й годі ??? А цікаво як підуть справи в Госпітальній Раді якщо пані Кптерина буде керувати так як керувала в себе вдома у Володимирі коли не прийняла ніяких мір і допустила , щоб 300 тис .грн , які були виділені на Програму ” Доступні ліки не були освоєні і були повернуті назад . А за за ці гроші тисячі хворих на бронхіальну астму ,цукровий діабет , чи хворих з серцево-судинною патологію могли б отримати рецепти та безкоштовні ліки. Ну що ж час покаже чи справиться Чубок з такою посадою. Ну а першим кроком її повинно б стати рекомендації депутатам Володимир-Волинської міської ради відмінити своє рішення про прийняття Ствтуту нового комунвльного підприємтва первинної ланки медичної допомоги у Володимир-Волинську , який не відповідає вимогам чиннного законодавства України…

    • Причому тут вимоги Законодавства? Слово Саганюка П.Д є вищим законом у Володимирі!

      • на всі сто погоджуюсь чи з Жуком чи з тим хто косить під Жука . Дійсно , нічого в місті без відома мера не проходить і не стається . Це факт …

  2. Насправді особливого прориву не відбудеться. Бо керувати повинен менеджмент а не лікар. Чи це Чубок чи Пиріжок не має значення. От якби хоч хтось з керівників приватних медичних закладів погодився керувати округом, це вже було б краще. А же краще, щоб вона йшла від якогось крутого менеджера і у всіх клініках України.
    Але якби такий хоча б як Крижановський погодився стати керівником, то вже було б веселіше. Але я сумніваюся що він захоче

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця