<

Лідери незалежних профспілок намагаються вирішити проблему невиплати зарплат

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:28 | 15.05.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В очікуванні зустрічі з керівництвом Міністерства енергетики та вугільної промисловості, якої домагається первинний осередок НПГУ і колектив ДП «Шахта №1 «Нововолинська», їхні представники намагаються вирішити питання погашення заборгованої зарплати і подальшої долі підприємства на регіональному рівні.

Як повідомив голова ППО НПГУ шахти Анатолій Мухамеджанов, він разом із заступником голови МО НПГУ Нововолинська Павлом Лазаренком та в.о. директора Андрієм Пилип’юком побували на ДП «Волиньвугілля», де домовилися про нову схему взаємин і розрахунків, а також підписали доповнення до чинного договору. ДП «Волиньвугілля» визнало свій борг перед шахтою №1 «Нововолинська» у сумі 1,45 млн грн і зобов’язалося гасити його частинами по 200 тис. грн, – пише сайт незалежних профспілок.

Але це проблеми заборгованості із зарплати, яка вже складає понад 7 млн грн, не вирішує, тому на засіданні профкому НПГУ шахти доручено Анатолію Мухамеджанову домовитися про зустріч у Міненерговугіллі. За словами профлідера, він 16 травня приїде до Києва, бо має попередню згоду в.о. керівника Департаменту вугільно-промислового та торфодобувного комплексу Анатолія Корзуна зустрітися й обговорити назрілі проблеми.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер