<

Лідеру злочинної групи в Нововолинську Чечену продовжили термін тримання під вартою – адвокати заперечували

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:07 | 1.06.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
32
/ коментарів 6

Мешканцю Нововолинська на прізвисько «Чечен», якого обвинувачують в розбої та вимаганні у складі злочинної групи, продовжили термін тримання під вартою до 20 липня.

Ухвалою Луцького міськрайонного суду від 21 листопада 2019 року Чечену було обрано запобіжний захід тримання під вартою, 18 березня 2020 року – продовжено термін.

Нагадаємо, 26-го березня до Нововолинського міського суду надійшли матеріали у справі.

31-го березня відбулося підготовче засідання. Суд продовжив строки тримання під вартою до 29-го травня. Додамо, що тоді адвокати під час судового засідання просили обрати інший запобіжний захід, бо їх підзахисний хворіє, має тісні соціальні зв’язки (одружений, на утриманні малолітня дитина, в період з 2006 року по 2016 рік працював на шахті). З приводу продовження взяття під варту подавали апеляційну скаргу, та Рівненський апеляційний суд залишив ухвалу Нововолинського суду без змін.

22-го травня в Нововолинському міському суді Чечену термін тримання під вартою продовжили далі – до 20-го липня. Адвокати знову заперечували та просили обрати більш м’який запобіжний захід.

Разом з тим, захисник обвинуваченого клопотав про повернення обвинувального акту прокурору оскільки, на його думку, цей документ не відповідає вимогам КПК України: всупереч ст.291 КПК України він не містить формування обвинувачення, є не логічним, не конкретизованим, містить суттєві неточності, а тому підлягає поверненню. Суд у задоволенні клопотання відмовив.

Нагадаємо, 21-го листопада у Нововолинську затримано лідера злочинної групи на прізвисько «Чечен» та одного з її учасників, які за гроші намагалися «кришувати» місцевих бізнесменів, а вразі відмови тиснули на них та їх членів сімей психологічно та нищили майно.




коментарів: 6
  1. Ну ось , а потім випустять . Буде він лазити по місту , поки його хтось не грохне

  2. Вчора його авто , полісмени на евакуатор пакували, аж 3 патрульних машини стояло)

    • Прям Пабло Ескобар ))
      ПРацював …працював ! приїжав підпис ставивив в журналі і уїжав ! це інформація 100% від керівництва шахти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер