<

Легкоатлетичний крос на приз нововолинської газети “Наше місто” став традиційним

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:00 | 2.05.2015 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3
/ 1 коментар

На минулому тижні в Но­­во­волинську проводився легкоатлетичний крос на приз міського часопису «Наше місто», який не тільки інформує про різноманітні по­дії, а й популяризує спорт серед підростаючого покоління.

Вже пообіді, 23 квітня, учні шкіл почали юрбитися у місь­кому парку. Хлопці й дівчата помітно хвилювалися, вирували емоції, слухали настанови своїх вчителів, – пише сайт міста.

Відтак більше ста учасників бігових перегонів зібралися на старт. Змагалися за лідерство на відстані тисяча метрів та п‘ятсот. Біговий ривок за ривком – кожен осилив свою маленьку перемогу. Найспритніших було визначено. Серед юнаків дистанцію у 1000 метрів першим здолав Олександр Дорош, учень гімназії, ІІ місце дісталося Роману Грабовському цієї ж школи, а ІІІ гідно посів Володимир Павлюк, учень ЗОШ №5. Серед дівчат І місце виборола Христина Боярин, учениця ЗОШ №7, ІІ – Марія Бусько (гімназія), ІІІ – Єлена Гасюк, ЗОШ №4. Відстань у 500 метрів першим подолав Олексій Мельничук з гімназії, другим фінішував Вадим Сідоров, ЗОШ №5, третє дісталося Валентину Салуку, ЗОШ №5. Серед дівчаток І місце здобула Марія Сацюк, ЗОШ №1, ІІ – Анна Дорофєєва, ЗОШ №6, ІІІ – Крістіна Прокопчук, ЗОШ №3.

Усі призери нагороджені грамотами відділу у справах молоді та спорту міськвиконкому, а також солодкими подарунками від газети «Наше місто» й передплатою на міський часопис до кінця року.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер