<

Кисельов, Гарбузюк, Борсук, Царук – претенденти на посаду “генерала” ДП “Волиньвугілля”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:36 | 26.07.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
739
/ коментарів 40

Журналістам інтернет-видання “БУГ” стали відомі прізвища претендентів на крісло генерального директора ДП “Волиньвугілля”, знаних у середовищі вугільників нашого регіону. Троє з них в різні періоди вже обіймали згадану посаду.

Валентин Кисельов був призначений в.о. гендиректора ДП “Волиньвугілля” 2-го березня 2016 року.

hnfg5-768x512

Завдання, які ставили перед ним в Міненерговугіллі: підготувати виробничу програму збалансованої роботи ДП “Волиньвугілля”, шахт №9 “Нововолинська” та “Бужанська” на 2016 рік з планом графіку монтажу лав, поставки обладнення та фінансування. Керівництву ДП “Волиньвугілля” та шахт забезпечити підняття складів та відвантаження вугілля в щодобовій нормі не менше 25 вагонів на добу.

У день свого призначення найбільшою і найголовнішою обіцянкою Валентина Кисельова було оновлення обладнання у повному обсязі.

Згодом у ДП “Волиньвугілля” підбили підсумки діяльності Кисельова:

  • Безпідставне та нецільове використання державних коштів, у тому числі невиплачені податки.
    Непогашена заборгованість перед РМЗ, а відповідно і невідремонтоване обладнання, без якого не можливо повноцінно видобувати вугілля.
  • Лава на шахті «Бужанська» підходить до завершення, нова лава не монтувалася, оскільки відсутнє необхідне нове обладнання, а старе – відмовляються ремонтувати.
  • Відбувалося використання куплених профспілок в своїх корупційних схемах, пов’язаних з прихованням державних коштів.
  • Використовувалися схеми радників екс-міністра Демчишина Крука та Венгрина по відгрузці породи та списанню концентрату, які хоч уже й відсторонені від своїх посад, та все ж намагаються контролювати вугільну промисловість
  • Обіцяна реорганізація шахт не здійснювалася. Валентин Кисельов спрямував усі сили на закриття 9 шахти, не розуміючи, що 9 шахта та шахта «Бужанська» між собою поєднані та взаємодоповнюють одна одну.

17-го травня під час зустрічі в Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України Валентин Кисельов звільнився з посади генерального директора ДП “Волиньвугілля”.

Михайло Гарбузюк обіймав посаду генерального директора ДП «Волиньвугілля» з 20-го жовтня 2014-го до 25-го травня 2015-го року.

2015-01-27_00010-1024x683

Голови осередків Незалежної профспілки гірників України вимагали звільнити Михайла Гарбузюка з посади й дослідити його діяльність на предмет зловживань.

colwidth-e317ab848fa23be614cad4db6eaa73f0
colwidth-8609aef4219f089d2e60220c539bf97e
4242

Михайло Борсук був керівником ДП “Волиньвугілля” з вересня 2005-го року.

volynv

Профспілка “Захист праці” шахти «Бужанська» у квітні 2016 року писала звернення Президенту щодо проведення конкурсу на посаду генерального директора ДП “Волиньвугілля” “з врахуванням думки колективу і усіх профспілкових організацій про призначення Борсука керівником”.

А 19-го травня перша зміна “Бужанки” не спустилася в шахту – вугільники під керівництвом лідера Незалежної профспілки Богдана Макарчука почали акцію протесту проти призначення згаданого кандидата “генералом” ДП “Волиньвугілля”.

IMG_0628 (1)

Петро Царук – колишній головний інженер шахти “Межирічанська” у Червонограді та керівник шахтоуправління “Нововолинське”, останнім часом виконував обов’язки директора шахти №9 “Нововолинська”.

6-го травня 2016-го року на зустрічі з міністром Насаликом, коли екс-гендиректор ДП “Волиньвугілля” Валентин Кисельов презентував програму розвитку шахт, направлену лише на «Бужанську» (оскільки, на його думку, шахта №9 повинна бути закритою), Петро Царук окремо представив програму по шахті №9 “Нововолинська”. Він зазначив, що копальня не є збитковою, а при модернізації нового обладнання може давати набагато більше вугілля. Враховуючи це, директор вугільного департаменту Анатолій Корзун зазначив, що вугільне підприємство не піде під закриття.




коментарів: 40
  1. Навіщо той конкурс? Вже ніхто там не зможе навести лад. Cепарський запроданець все довалив.

    • Навіщо взагалі та дармоїдська контора (ДП) шахтарям потрібна з “генералом” піщаних карьєрів на чолі тих нероб з контори

  2. А чому не згадали про те, що коли нагло заставили написати Борсука заяву на звільнення з посади директора Бужанської, взнавши про це після виїзду з 1 зміни шахтарі, без ніяких закликів, спонтанно поїхали під Волиньвугілля з вимогою залишити їхнього директора. Це ж є факти. Що з тих пір змінилося?! Яке право давали Макарчуку розписуватися за весь колектив?! Поливати брудом, наводити видумані наклепи. Хоча, усім здоровомислячим людям ясно, на кого він працює! Адже шахтарі побачили позитивні зміни на шахті під час керівництва Борсука. Його не хочуть тільки прогульники та пияки, адже таких він завжди ганяв.

    • Він тільки збирає плітки, як баба базарна, та всіх своїх коханок під крило згрібає!!!! Керує жінками, бо шахтарів боїться!!!! Знає за що!!! Який вже з нього генерал?!?!?! Бійтесь Бога!!!

    • … я не був свідком звільнення Михайла Миколайовича, та Сашко веселий правий, Михайло Миколайович в перші дні свого призначення на посаді Директора шахти “Бужанська” “безпідставно”, як згодом було доведенно у суді, намагався звільнити – УВАВГА !!!
      – ТАБЕЛЬЩИЦЮ ТА ЦІЛУ ЗМІНУ ЛАМПОВОЇ !!! …
      ЧОМУСЬ – ПРОСТО ВЗЯВ ТА ” НАЇХАВ” НА ДІВЧАТОК – ВІН КИМ СЕБЕ ВВАЖАЄ – БОГОМ НА ШАХТІ, ЧИ ТО В ОБ’ЄДНАННІ ХОЧЕ ТАКИМ БУТИ ?!?…
      Я ТАК ПРОСТО УСІМ СКАЖУ – МИНУЛИ ЧАСИ “БОГІВ” СЕРЕД ЛЮДЕЙ, ДАВНО МИНУЛИ !!!…

  3. Ха-ха..)))), який з нього “генерал”? Це хвора людина, нехай відпочиває, бо за весь період “керувань” є за що!!!! Чи це буде “генерал” для годиться???? Вже йдіть на відпочинок!!! Ваш час вже відпрацьовано! Дайте молоді змінювати на краще!!! Не буде ж постійно за нього писати все Німой, чи він писарчука для себе візьме, ще одного рота на шахтарські кишені????

    • Ось вам і один з тих перечислених, хто не хоче працювати. Хоча нє, Макарчук – ти? Тільки людина, хвора на голову може писати скільки бруду і підлості. І тільки Макарчук може виливати стільки гнилі… І на бояться Бога!!!

    • Любима з двома інсультами не може бути генералом, чи його на руках на роботу, в шахту будуть носити? Не смішіть народ, хоча в наш час і цього “петрушку” можуть поставити. Знову нами будуть керувати регресники, які вже ледь ногами совають. Ганьба!!!!

      • Фєдя Богдан довів, що Волиньвугіллям може кирувати людина без принципів і мозгів, чого його нема в цьому послужному списку?
        І Костика тоже не внесли.

      • Людина не задумується про наслідки своїх висловлювань і дій. А потім за гріхи платити приходиться і самим і нащадкам. І не питайся потім – за що? Сходи в ЦЕРКВУ поки не пізно, пока сам ще здоровий і веселий.

      • Саша – НЕ БУДЕИЖОДЕН З НИХ НАМИ ПОГАНЯТИ, ТА КРОВ З НАС ПИТИ – НА ТЕ МОЄ СЛОВО !!!!!!…

  4. Всіх перевести в Львіввугілля, а генералом поставити Демчишишина. І Порплицю його радником і замом.
    Макарчук.

  5. За часи Кисельова видобуток зрiс з 450 т до 1000т за добу, монтаж на Бужанцi проводився системно,розкрито всi кримiнальнi схеми попередникiв!!!!

    • Це з області фантастики?! Не робіть з людей дурнів! Вся Львівщина сміється з вашого “великого горняка” Кисельова. Це ще раз доводить, що профспілка на чолі з самозванцем є справді зомбована. Запроданці сєпарскі!

      • Ні “ШАНОВНА” – ЦЕ ВИ ТУТ СВОЇ “СТРАШНІ ІСТОРІЇ” НІКОМУ НЕ РОЗПОВІДАЙТЕ !!!!… ЦЕ ВИ У ФАНТАСТИЦІ ЖИВЕТЕ !!!…

  6. Дай Боже нам Кисельова..!!!!!!!!!.. Буде лад і порядок! тільки не хочуть його, за правдивість і дисципліну..!!!!!

  7. Вони вже були на цих посадах.І показали якісно свої злодійські якості.Геть старих пирдунів-регресників!!!!

  8. прочитавши ваші коменти думається, що вигідніше і спокійніше закрити шахти, щоб не було такого крику як ви тут створили.
    Про видобуток ніхто не говорить, тільки обливання брудом один одного.
    Закриють всіх і буде спокій після такої гризні!

  9. Треба нi шахти закривати, а розiгнати мicцеву мафiю~сапога,Калiстратова,Демченко,якi постiйно знущаються з шахтарiв!!!!!

  10. якщо ставити на чолі ДП ЦАРУКА-це ворюга який переметнувся до регіоналів щоб красти БАЗГРАМОТНИЙ АНОНІМЩИК.Поінтересуйтесь в керівництва шахти Межирічанська чого він утік на Волинь.Дармоід і негодяй.Якщо такі виродки будуть Вами керувати -можете закривати шахти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер