<

Київська компанія хоче стягнути 1,2 мільйони з «Волиньвугілля», керівництво ДП хоче судитися

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:18 | 6.05.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарів 17

Київська фірма «ІК Енергозберігаючі технології 2010» хоче відсудити в державного підприємства «Волиньвугілля» близько 1 мільйона 200 тисяч гривень за роботи по гідродинамічному очищенні батарей на шахті «Бужанська».

Як стверджують працівники «Волиньвугілля», договір на роботи укладало старе керівництво, а сума за неякісно виконані роботи значно завищена, тож підприємство планує звертатися до правоохоронних органів та судитися з київською фірмою.

Про це повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини. Також раніше повідомлялося про те, що київське товариство з обмеженою відповідальністю «ІК Енергозберігаючі технології 2010» хоче стягнути з державного підприємства «Волиньвугілля» 171 тисячу гривень. Проте до редакції звернулися працівники «Волиньвугілля», які повідомили, що з підприємства хочуть стягнути значно більшу суму.

Зокрема, є шість позовів по договорах, укладених між «Волиньвугілля» та «ІК Енергозберігаючі технології 2010». Сума кожного з них орієнтовно складає 200 тисяч гривень.

Зі слів працівників підприємства, після того, як на «Волиньвугілля» приїхав представник київської фірми, на сайті Prozorro у вересні минулого року оголосили тендер на гідродинамічне очищення батерей на ВП «шахта Бужанська». Київська компанія виконала роботи на суму 1 мільйон 200 тисяч гривень, однак колишній директор ДП «Волиньвугілля» Андрій Пилипюк та екскерівник ВП «шахта Бужанська» ДП «Волиньвугілля» Анатолій Фролов, які підписували договір на виконання робіт, нині не працюють.

Тож представник київської компанії звернувся до нинішнього т.в.о. генерального директора ДП «Волиньвугілля» Володимира Юрківа з вимогою підписати акти виконаних робіт. Втім керівник «Волиньвугілля» звернув увагу на те, що було шість договорів, кожен з яких на орієнтовну суму 199 тисяч гривень, аби не перевищувати 200 тисяч гривень. Відтак керівник «Волиньвугілля» ці акти не підписав, підозрюючи корупцію, адже там не було такої кількості батарей, щоб виконати роботи на таку велику суму. До того ж, за ці кошти можна було б закупити нові батареї.

Наразі «Волиньвугілля» планує судитися та звертатися в правоохоронні органи для утворення комісії, адже попри виконані роботи, батареї не стали гріти краще.




коментарів: 17
  1. По завершенні каденції юрківа стойловского і ко. ми взнаєм дуже багато цікавого. З бідного Волинь вугіллі ще ніхто так не крав як ці тай ще в період карантину. А зараз відкопуючи компромат на попередніків тим самим думають знизити градус невдоволення проти себе. Тим самим цім гуровским статейкам яки переодично підкідує в фейсбук він ще більше доказує як він працює на свого замовника крадія юрківа. Краще займався би підготовкою шахт до роботи. Але ви в нас не до цього в вас в голові одні корупційні схеми,ось чому вам поперек горла колектив 9ки з деректопом Танчевим.

    • А скільки зараз ратиця коштує ?) Навчіть його розмовляти. Або говоріть за нього , а він хай рильце тільки в халасту відкриває))

  2. Як є угода,є підписи то мусово буде віддати. Куди ж дінешся? Але то невелика сума грошей. Мільон то дрібничка для ДП “ВолиньБЕЗвугілля”

  3. Та що ви пишете шо небуть, причом тут Юрків ( вкраде то в тюрягу і Юрківа) але тут не про нього , чи я щось не розумію, там батареї хоть в шахті ще проклади то стільки грошей не піде на промивку. Стільки вкрасти, то вже сьогодні повинні сидіти в тюрмі і так років по 15. Чому вони ще не затримані?

    • Нажаль в нашій державі всі договора в любій сфері промисловості і закупівлі любих запчастин є ідентичними . всі вони завишені будь то підпис юрківа чи пилипюка або любого чиновника ще вищого рангу.І от що з цім робити?періодично женем іх з ДП а на іх місце приходять ні чуть не кращі.А на данний час ця банда то вже жесть. Таких ще не було.

  4. На скільки мені відомо, то ця фірма почистила всю гідросистему шахти Бужанська.

  5. Ні, жесть це банда Пилипюк, Танчев і Фролов. Уяви як вони тебе грабили, а ти за них стоїш….хіба ти і є танчев…

  6. Ти диви як павлік голота зашивилився чи може знов оксанку коханку попросив бід ніком мгви писати. Вже тобі і банді нероб і злодіїв нічого не поможе кінець вам з кожним днем все блище і блище.ХА ХА ХА!!!

    • Ха ха, а от і невгадало))) ,а як бісяиться ця нечисть . Все одно Пилипюк Танчев фролов сядите.

      • Ви вже сухарі юрківу сушили, кримінальні справи проти нього не закриті слідство триває за економічні злочини на посаді керівника 9ки. Так що пакуйте речі і в тюрьму разом з ним і на довго бо добавляться ще махінації за ДП. Ха ха ха!

        • Зі слів ратиця(купленої, ручної свині) вугілля вкрали,щоб купити антисептики)) ви , що там дибіли??

  7. За 1.2 млн. помили кілька десятків батарей опалення?!!! Та в рази дешевше можна було не те що помити, а повністю замінити цілу систему опалення на шахті силами своїх працівників. скільки ж там цих батарей? Ох і навчилися вже красти. Я в шоці. Шахта в боргах по вуха, а вони більше як по 10 тис. платять за промивку кожної батареї?!!
    Прокуратура, МВС, СБУ, НАБУ, САП ви де???!!!! АУУУУ!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер