<

Куріння в ліжку призвело до пожежі у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:37 | 5.05.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

На пункт зв’язку оперативно-диспетчерської служби ДПРЧ №5 у Нововолинську, 4-го квітня, о 18:56, надійшло повідомлення про пожежу у багатоквартирному будинку.

Осередком пожежі стала одна із квартир житлового будинку по вулиці Гагаріна.  Про випадок сповістили сусіди, які почули різкий запах диму.

По прибуттю рятувальників до місця події з’ясувалось, що в будинку знаходиться 71-річний господар оселі. Потерпілого рятувальники знайшли біля дверей помешкання, який був при свідомості. Бійці ДПРЧ винесли потерпілого із задимленого приміщення й передали його до рук медиків «швидкої», від госпіталізації чоловік відмовився, – повідомили працівники інженерно-інспекторського відділу ДПРЧ №5 .

Горіння супроводжувалось інтенсивним задимленням приміщення під’їзду, існувала загроза поширення полум’я. Для гасіння пожежі були залучені ланки газодимозахисної служби. Працюючи в екстремальних умовах вогнеборці оперативно ліквідували пожежу уже о 19:24.

Причина пожежі – необережність при курінні в ліжку потерпілого.

Остаточні матеріальні збитки, заподіяні стихією встановлюються, адже вогонь таки встиг значно пошкодити речі домашнього вжиту та побутову техніку.

Фото0687_tn

 

Фото0688_tn




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер