<

«Культурний шлях»: у Нововолинську разом із експерткою УКФ обговорювали розвиток галузі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:43 | 16.01.2023 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
213
/ Коментарі відсутні

Днями у Нововолинську вдруге зібралася робоча група, яку створено в рамках проєкту «Культурний шлях» і яка працює над створенням програми розвитку Нововолинської громади.

За модерування експертки Українського культурного фонду, директорки літературного фестивалю «Фронтера», засновниці Мистецького об’єднання «СтендаЛь» Елли Яцути учасники групи здійснили SWOT-аналіз галузі культури Нововолинської громади.

Разом проаналізували сильні та слабкі сторони галузі, напрацювали ідеї щодо покращення діяльності комунальних закладів культури і доступності культурних послуг для різних соціальних груп.

Мешканців Нововолинської громади просять також долучитися до процесу напрацювання важливого документу та запропонувати свої ідеї. Їх ви можете надіслати на скриньку novikkultura@gmail.com або kultura@nov-rada.gov.ua. Вони обов’язково будуть розглянуті під час створення важливого для громади документа.

Нагадаємо, програму розвитку культури у Нововолинській територіальній громаді розробляють в рамках проєкту Агенції регіонального розвитку Прибужжя «Культурний шлях» за підтримки Волинського Інституту Права та міжнародної організації National Endowment for Democracy.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця