<

“Критикують, значить, ви на правильному шляху”, – читачі звернулися до “БУГу”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:51 | 16.06.2016 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
12
/ коментарів 8

На електронну пошту “БУГу” надійшло звернення читачів – реакція на публікацію щодо “проплачених” журналістів нашого видання на інтернет-ресурсі “Нововолинськ Діловий”.

Для новинного інтернет-видання, а особливо регіонального, найголовніше – вийти в лідери свого регіону (що ми і зробили) та бути найпершими і найшвидшими у всьому. І хай на дорозі трапляються певні перешкоди та перфомансні конкуренти, та інтернет-видання “БУГ” вже зайняло своє достойне місце в когорті регіональних мас-медіа.

Глибоко дякуємо читачам “БУГу” за довіру, підтримку, змістовні коментарі, об’єктивну критику. Ви надихаєте нас робити наше видання більш цікавим. Щодня стараємось першими достовірно та доступно повідомити, що відбувається у нашому регіоні. Безмежно радіємо, коли бачимо, що наші статті і відеорепортажі зацікавили вас – це додає ентузіазму, сили та енергії, бажання працювати ще активніше.

Page1




коментарів: 8
  1. Нє…Ну потролити опонентів і представників інших політ сил у вас теж є трошки:) Чого там… Але то є специфіка роботи теперішнього журналіста. НЕЗАЛЕЖНИХ видань з веселими кореспондентами зараз не існує.

    • Сергію, потролити і вас могли б)) коли б ви так слізно не просили, каратисте ви наш.

  2. Критикувати Вас може тільки одна “весела” журналістка. Більшості подобається робота Вашого сайту. Так тримати!!!

  3. Юліє, час від часу ви й так мене легенько тролите (перераховувати публікацій не буду, але читаю вас не через страх бути “затроленим”). Навіть зараз, використовуючи слово “слізно” :) Ваше право. Єдина порада- не розголошувати конфіденційної інформації, як це траплялось колись (поїздка артистів в Польщу) і зараз, коли ви розсекретили мій нік, над яким я працював довгиі, безсонні ночі. Це не обов”язково було всім знати. Тоді випад у відповідь – терпимості, роботи зі словником і робити скидку на те, що всі ми люди і всім властиво помилятись. Удачі.

  4. Я критично ставлюсь до т.зв. “Звернення читачів”. Якась лажа. Наставили гачків замість, нібито, підписів. А ось хто вони, величезний секрет! Все у найкращих традиціях Нововолинська. Якщо я, Бідзюра, і пишу під ніком “Анатоль_”, то чого мені боятися за правду? Про це всі знають. У міськраді – тріумф. Де ж, такого сильного гравця і опонента вибили із обойми опозиціонерів! Хто ж, як не Камшнікова за останні пів-року, зробила не менше десятка журналістських розслідувань по зловживаннях у місцевій владі? Нічого, навіть і подібного, не було на інших сайтах. То за що її ганьбити? За правду? Я на місці А.Медини, все ж повернув би розкручений нею за три роки, сайт “НД”. І мало того, подарував би. У таких ігрищах, тільки гріха й наберешся.

  5. І ви мені, ще від того сміливого виступу в стінах районної ради, коли всі мовчали, або сопіли-бурмотіли-перешіптувались ( я про редактора “Колоса”). Сміливо, чітко, емоційно.

  6. БУГ молодці,підтримуйте один одного,а помилки в житті всі роблять,але не всі бачать і визнають своі помилки,а тільки чужі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер