<

Кришку люка замінили, яму засипали – в Нововолинську оперативно зреагували на публікацію БУГу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:18 | 30.05.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Ввечері, 28-го травня, інтернет-видання «БУГ» опублікувало новину про небезпеку в Нововолинську – діряві люки та асфальт. Міська влада оперативно зреагувала та наступного дня повідомила про усунення аварійних ділянок.

Начальник відділу будівництва, комунального господарства і газифікації виконкому Нововолинської міської ради Богдан Миронюк у коментарі під публікацією на сайті БУГ та у фейсбук повідомив, що отвір у твердому покритті в районі проїзної арки будинків №33 та №34 на 15-му мікрорайоні (куди провалилася нога дитини – ред.) – засипаний та втрамбований щебнем. Асфальтування відбудеться за сприятливих погодних умов.

Люк біля будинку №4 на 15-му мікрорайоні (поряд з школою №5 та садком – ред.) – накритий новою бетонною плитою та не становить загрози, – повідомив Миронюк.

Додав також, що яма, яка утворилася в асфальтному покритті по вулиці Індустріальна, засипана щебнем, асфальтування відбудеться за сприятливих погодних умов. Отвір біля люку, що належить ПрАТ «Укртелеком» по бульвару Шевченка, згідно заяви підприємства, буде ліквідований найближчими днями.

Начальник відділу будівництва, комунального господарства і газифікації додав, що комунальні підприємства міста отримали доручення в подальшому забезпечити належний догляд за власними інженерними мережами, в тому числі люками.




один коментар
  1. Як є ефекти тому БУГ повинен частіше показувати чиновникам де потрібно попрацювти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер