<

“Кроваві ями” – як виглядає місце поблизу смертельного ДТП у центрі Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:36 | 6.05.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 6

Вчора ввечері, 5-го травня, поблизу “пожежної” у Нововолинську трапилася смертельна ДТП. Сьогодні промивали асфальт та залишили кроваві калюжі в ямах на дорозі.

Нагадаємо, що в аварії помер 22-річний скутерист. Як говорять очевидці, “швидка” приїхала відразу та констатувала смерть. Хлопець їхав без шолому, від удару об бордюр у нього тріснув череп.

Свідки події також розповідають, що загиблий відпочивав з друзями на міському озері “на шашликах”. Компанія випивала, хлопець взяв скутер і поїхав покататися.

Тіло пролежало на дорозі кілька годин, бо перевозити трупи – не в компетенції ні поліції, ні “швидкої”. Хлопець не мав батьків та проживав зі старенькою бабусею.

Хто ж повинен вивезти труп з місця події?

Депутат міської ради Нововолинська Руслан Соловйов у коментарі під дописом в фейсбук пише, що є “джентельменська” угода між виконкомом і МНС-никами.

“Ми їм купували мішки для трупів, щоб вони могли такі ситуації вирішувати. Але як бачимо, нічого з того не виходить. Ми не можемо їх зобов’язати”, – пише Соловйов.

Поки вирішували питання що робити з трупом, на місці події зібралося багато людей, які звинувачували поліцію. Небайдужі очевидці пробували допомогти із перевезенням трупу до моргу, де повинні провести судову медекспертизу і встановити факт перебування загиблого в нетверезому стані.

У місті є приватна ритуальна служба, пробували зв’язатися і з нею. Та ті повідомили, що вночі не виїжджають. Допоміг забрати тіло сусід хлопця.

Наступного дня місце ДТП промивали. На дорогах в ямах, які вирізали для подальшого асфальтування, залишилися кроваві калюжі.

Аварія трапилася на вулиці Святого Володимира. За наявною інформацією скутерист здійснював обгін мінівену Фіат та не впорався з керуванням. Взяти офіційні коментарі в поліції про швидкість, з якою рухався транспортний засіб, коли будуть результати експертизи та інші подробиці, поки не вдалося.

Водії, будьте обережні. По місту на дорогах дуже багато вирізаних ям, які готують до ремонту та ніяк не обгородили.




коментарів: 6
  1. Джентельменська угода! Це хто *джентельмен*? Ану-но,читачі,напишіть, як правильно *вони* називаються…

  2. БУХАТЬ МЕНЬШЕ НАДО ЗА РУЛЕМ.И ВСЕ БУДЕТ ХОРОШО.ДОСТАЛИ АВАТАРЫ НАРКОМАНЫ,БЫДЛО

  3. Скоро сесія, нагадайте меру щоб потурбувався про електорат а то раптом комусь в автобусі на Буг погано стане

  4. “Якщо певний період тіло ніхто не забирає то його ховають за кошти міста”. Це як? Якби нікого не з’явилось тоді як помер дідусь на зупинці, коли загинув хлопець, або взагалі не місцевий хтось чи без родини близько, то що тіло має пролежати сутки,чи кілька щоб хтось почав щось робити? Таке враження, що нема різниці між собаками та людьми в нашому місті. Це не вкладається в голові. Господи, прости за такі слова, та тим що вкладають ті “джентельменські угоди” треба долі тих бідолашних людей. Тоді буде порядок. Жахіття та бардак! Читаю і просто бридко від тої бездіяльності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця