<

«Кроноспан» подарував електромеханічному коледжу високотехнологічний промисловий 3D принтер

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:26 | 22.06.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Головний інженер ТОВ «Кроноспан УА» Максим Бірюков урочисто передав коледжу подарунок, який значно розширить знання та вміння студентів, які вивчають сучасні ІТ технології. Це високотехнологічний промисловий 3D принтер Raise 3D N2+ вартістю близько 160 тис.грн. і набір витратних матеріалів до нього. 

“Одним із основних напрямків благодійної діяльності компанії «Кроноспан» є підтримка освіти та професійного розвитку дітей та студентів. Вже багато років поспіль «Кроноспан УА» активно спонсорує оновлення матеріально-технічної бази закладів освіти та підтримує соціальні заходи.

З Нововолинським електромеханічним коледжем підприємство співпрацює вже досить давно, зокрема, щодо стажування студентів та випускників з можливістю подальшого працевлаштування. Студенти мають можливість ознайомитися з роботою виробничого обладнання та отримати відповідні практичні навички. Дуже приємно, що керівництво коледжу і викладацький колектив завжди активно цікавляться можливостями, які пропонує Кроноспан студентам, і підтримують нові ідеї та проекти.

Для поглиблення навичок з 3D моделювання та для більш ґрунтовного освоєння принтера студентам запропоновано взяти участь у проекті з виготовлення 3D моделі заводу «Кроноспан УА».”, – йдеться на сторінці Kronospan Ukraine – Кроноспан Украина




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок