<

«Кроноспан» на території колишнього заводу СТО в Нововолинську розмістить свої склади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:35 | 22.05.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
185
/ коментарів 8

ТОВ «Кроноспан УА» готує документацію та облаштує склади на території колишнього заводу СТО в Нововолинську.

Нагадаємо, підприємтво будує другу чергу виробництва. На території, загальною площею 47,0379 га, активно зводять лінію із виробництва орієнтованостружкової плити (OSB), що являє собою багатошаровий листовий композиційний матеріал, що складається з деревинної стружки, а також будівництво лінії із розпилу та пакування деревини.

Кроноспан: земля, територія виробництва та майбутніх складів з висоти

У 2007 році «Оснастка» уклала договір купівлі-продажу з «Луцьким автомобільним заводом». До нового власника перейшла нерухомість: побутова будівля головного корпусу, будівля інженерно-лабораторного корпусу, будівля головного корпусу, павільйон “Галичина”.

Планувалося виробництво для корпорації «Богдан». Та більше десяти років будівлі стояли занедбаними.

У 2018 році автомобільний завод продав свої приміщення «Кроноспану». Територію обгородили металевим парканом та колючим дротом.

До Нововолинської міської ради звернулося ТОВ «Кроноспан УА». Депутати на сесії 23-го травня нададуть дозвіл на розробку детального плану території.

Частину будівель по вулиці Луцькій, 27 планують зносити, в тому числі приміщення 9-поверхового корпусу. Уже розібрали будівлю колишньої їдальні.

У проекті рішення Нововолинської міської ради “Про детальні плани територій (ДПТ) земельних ділянок в Нововолинську” йдеться: “Надати дозвіл на розробку в складі чинного Генерального плану Нововолинська Детального плану території земельних ділянок для розміщення наступних об’єктів: «Реконструкція частини будівлі головного корпусу на вулиці Луцькій, 27 в м. Нововолинську (визначення параметрів забудови і уточнення містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки».

У наступних матеріалах покажемо, як розширюється підприємство та як місцеві мешканці моніторять якість повітря та що думають про вплив на нього заводу. Хоча, щодо останнього, думка нововолинців й так відома.

Читайте також:
«Кроноспан» розширить своє виробництво: пройшли малолюдні громадські слухання»

«Мабуть вам краще дихати викидами «кронораку»

«Світлини, як будувався і як працював у Нововолинську завод СТО»




коментарів: 8
  1. Той кроноспан скоро знищить людей своїми викидами.І застроїть пів Нововолинська.

  2. Онколікарню,дякуючи хроноспаму,вже треба перенести з Луцька до гас в Нововолинськ.А наша влада міська що думає?Чи гроші все роблять

  3. заводи, заводи… набудували кляті комуняки дурниць, тепер під серьйозні діла місця не вистачає…

  4. Це одна з промислових зон нашого міста, і як не дивно, всі ті підприємства що на фото працюють і процвітають, звичайно ж крім колишньої нашої гордості заводу спеціального технічного обладнання «Оснастка». Розвалювати його почали з початку 90-х всі кому не лінь, починаючи від найвищого керівництва і закінчуючи простими робітниками. Хто в кишенях і торбах виносив все що міг, а хто ТІРами вивозив, а зараз крайнього шукають хто ж завод розвалив. Сумно. (

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер